4.000€ για διαφήμιση του ΟΛΗΓ στην ...ορεινή Άρτα

4.000€ για διαφήμιση του ΟΛΗΓ στην ...ορεινή Άρτα


4.000€ αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, να διαθέσει ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, για να διαφημιστούν οι δραστηριότητες της ΟΛΗΓ ΑΕ και τα αξιοθέατα της Θεσπρωτίας στην ... ορεινή Άρτα.

Συγκεκριμένα, έγινε αποδεκτό το έγγραφο της εταιρείας ART TV ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις, με το οποίο αιτήθηκε την διάθεση ποσού 4.000 ευρώ για την προβολή τηλεοπτικού σποτ, αναφερόμενου στις εν γένει δραστηριότητες της ΟΛΗΓ ΑΕ και σε αξιοθέατα της Θεσπρωτίας. 

Η καταβολή του ποσού θα γίνει τμηματικά σε δύο δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη με την έγκριση της απόφασης και η δεύτερη στο τέλος του έτους.

Μάλιστα, για να δικαιολογήσουν την απόφασή τους, επικαλούνται ακόμα και την τρέχουσα πανδημία και πως εξαιτίας αυτής κρίνεται αναγκαία η προβολή του Οργανισμού μέσω των ΜΜΕ, ώστε επικοινωνιακά να διατηρηθεί η επαφή με τους χρήστες του λιμένα.

Από τη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος δήλωσαν πως απέχουν τα μέλη του ΔΣ κ. Αθανάσιος Λιάγκος και Χάρης Τσάτσας, ενώ μειοψήφησε ο κ. Δημήτριος Καρώνας, εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΟΛΗΓ ΑΕ.

Υ.Γ. Θέλουμε να πιστεύουμε πως το ίδιο ενδιαφέρον και τις ίδιες αποφάσεις θα λάβει το ΔΣ της ΟΛΗΓ και σε τυχόν παρόμοια αιτήματα, από τα υπόλοιπα περιφερειακά κανάλια της Ηπείρου, αλλά και από τις τοπικές εφημερίδες και ενημερωτικά site.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση της ΟΛΗΓ Α.Ε.

 




4.000€ για διαφήμιση του ΟΛΗΓ στην ...ορεινή Άρτα 4.000€ για διαφήμιση του ΟΛΗΓ στην ...ορεινή Άρτα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 08, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.