Θρίλερ με το θάνατο 53χρονου Θεσπρωτού στην Κέρκυρα - Covid, λέει ο ιατροδικαστής, έρευνα από τον Εισαγγελέα

Θρίλερ με το θάνατο 53χρονου Θεσπρωτού στην Κέρκυρα - Covid, λέει ο ιατροδικαστής, έρευνα από τον Εισαγγελέα



Αρνητικά βγήκαν όλα τα δείγματα που αναλύθηκαν στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Αρνητικά ήταν και τα 29 δείγματα που είχαν σταλεί από την Κέρκυρα, τόσο από προσωπικό του νοσοκομείου όσο και από το συγγενικό περιβάλλον ενός 53χρονου που κατάγεται από την Θεσπρωτία, ο οποίος έχασε την μάχη και ο ιατροδικαστής της περιοχής απέδωσε τον θάνατό του σε COVID-19. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες στο νησί επικρατεί μεγάλη αναστάτωση εξ αιτίας των σχετικών ανακοινώσεων, οι οποίες μάλιστα δεν έγιναν δια της επίσημης οδού αλλά δια των τηλεοράσεων!

Ο ιατροδικαστής είπε ότι η νεκροψία – νεκροτομή, του ζητήθηκε από την αστυνομία, και σύμφωνα με τη διάγνωσή του, ο θάνατος του 53χρονου προήλθε από ιογενή πνευμονία (με ευρήματα που σχετίζονται με τον covid – 19), ενώ, ο εκλιπών είχε και υποκείμενα νοσήματα.

Αφενός είχε ισχαιμική καρδιοπάθεια (σ.σ. είχε υποστεί έμφραγμα) και αφετέρου υψηλά επίπεδα φερριτίνης, που όπως εξήγησε ο κ. Αϊβατίδης, πρόσφατη ιατρική έρευνα από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας έκανε λόγο για ένα βιοχημικό δείκτη, ο οποίος δημιουργεί μεγάλη θνησιμότητα σε όσους τον έχουν μαζί με τον κορωνοϊό.

Με βάση αυτή τη διάγνωση, αλλά και το γεγονός ότι ο 53χρονος είχε εμφανίσει ρίγη, του έκανε τεστ αντισωμάτων που τα παρέλαβε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, το οποίο βγήκε θετικό στον κορωνοϊό, με τον ιατροδικαστή να υπογραμμίζει ότι το εν λόγω τεστ είναι από τα πιο αξιόπιστα.

Μετά από τις συγκεκριμένες ανακοινώσεις οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου που είχαν χειριστεί το περιστατικό κλήθηκαν και έδωσαν δείγματα όπως έγινε και με την οικογένεια του εκλιπόντος.

Τα δείγματα στάλθηκαν στα Γιάννινα και τα αποτελέσματα που προέκυψαν τόσο χθες όσο και σήμερα είναι όλα αρνητικά.

Όπως έγινε γνωστό από τον αντιπεριφερειάρχη πολιτικής προστασίας των Ιονίων Νήσων για τις συνθήκες του συγκεκριμένου συμβάντος έχει επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας για να αποτυπωθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Θρίλερ με το θάνατο 53χρονου Θεσπρωτού στην Κέρκυρα - Covid, λέει ο ιατροδικαστής, έρευνα από τον Εισαγγελέα Θρίλερ με το θάνατο 53χρονου Θεσπρωτού στην Κέρκυρα - Covid, λέει ο ιατροδικαστής, έρευνα από τον Εισαγγελέα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 28, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.