Ηγουμενίτσα: Δεν αναλαμβάνει τη συντήρηση του πρασίνου στο Δρέπανο ο ΟΛΗΓ

Ηγουμενίτσα: Δεν αναλαμβάνει τη συντήρηση του πρασίνου στο Δρέπανο ο ΟΛΗΓ


Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας διακηρύσσει με ανοιχτή διαδικασία την επιλογή αναδόχου για την ανάθεση σύμβασης υπηρεσιών με αντικείμενο: «Συντήρηση χώρων πρασίνου δικαιοδοσίας της Ο.Λ.ΗΓ.Α.Ε.» και με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή). 

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η παροχή υπηρεσίας ''Συντήρηση χώρων πρασίνου δικαιοδοσίας της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε." και περιλαμβάνει τις παρακάτω εργασίες: κλαδέματα, διαμόρφωσης δένδρων και θάμνων στα πλαίσια της διατήρησης του κατάλληλου σχήματος και μεγέθους ώστε να εξασφαλιστεί η καλή και υγιής ανάπτυξής τους, κούρεμα τάπητος-αγριάδας, καθαρισμός περιβάλλοντα χώρου, ρείθρων και στύλων από διαφημιστικά υλικά καθώς και υδροσπορά.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στους παρακάτω χώρους πρασίνου: 
Χώροι πρασίνου στην Νότια Πύλη (αριστερά και δεξιά της εισόδου της Εγνατίας Οδού στο λιμένα εξωτερικού. 
Χώροι Πρασίνου περιμετρικά των τερματικών σταθμών Τ1 &Τ2 
Χώροι Πρασίνου έμπροσθεν του κτιρίου του Ναρκοκοντρόλ 
Χώροι Πρασίνου έμπροσθεν του Πορθμείου εσωτερικού 
Χώροι Πρασίνου έμπροσθεν του Παλαιού Λιμένα 
Χώροι Πρασίνου από το ΠΑΝΘΕΝ εώς τα ΤΕΙ 
Χώροι Πρασίνου εκατέρωθεν ποδηλατοδρόμου 
Χώροι Πρασίνου χερσαίας ζώνης λιμένα Συβότων, Πλαταριάς, Σαγιάδας 

Όλοι οι χώροι πρασίνου δικαιοδοσίας Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε φαίνονται στο παρακάτω τοπογραφικό διάγραμμα:


Όπως μπορείτε να δείτε, από τους χώρους που θα αναλάβει τη συντήρηση του πρασίνου ο ανάδοχος, απουσιάζει η περιοχή του Δρεπάνου και συγκεκριμένα από το σημείο που τελειώνει σήμερα ο ποδηλατόδρομος μέχρι και το Μακρυγιάλι .

Το πιο τουριστικό κομμάτι δηλαδή της χερσαίας ζώνης του ΟΛΗΓ στην Ηγουμενίτσα. 

Από τη μία η διοίκηση της ΟΛΗΓ Α.Ε. διεκδικεί να κάνει "κουμάντο" στα καταστήματα του Δρεπάνου αλλά και στις δεκάδες επιχειρήσεις ενοικίασης ξαπλωστρών και στις καντίνες, εισπράττοντας φυσικά και τα έσοδα, και από την άλλη απεμπολεί κάθε ευθύνη για τη συντήρηση και τη καθαριότητα της περιοχής.

Εκτός και εάν σκοπίμως έμεινε απ' έξω η περιοχή του Δρεπάνου, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν κάποια στιγμή, στην προσφιλή τους τακτική, αυτή της απευθείας ανάθεσης.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου.
Ηγουμενίτσα: Δεν αναλαμβάνει τη συντήρηση του πρασίνου στο Δρέπανο ο ΟΛΗΓ Ηγουμενίτσα: Δεν αναλαμβάνει τη συντήρηση του πρασίνου στο Δρέπανο ο ΟΛΗΓ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 21, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.