Στην τελική ευθεία η σύνδεση των Σουλιωτοχωριών με την Εγνατία

Στην τελική ευθεία η σύνδεση των Σουλιωτοχωριών με την Εγνατία


Ενα βήμα πριν την ολοκλήρωση και την χρήση, βρίσκεται ο δρόμος που θα συνδέει την Εγνατία στο ύψος του Ελευθεροχωρίου με τα Σουλιωτοχώρια την Αγία Κυριακή και το Πετούσι, μετά και την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, το έργο αναμένεται να μπει στην τελική φάση της υλοποίησης με την τοποθέτηση της σχετικής σήμανσης εντός και εκτός της Εγνατίας Οδού.

Πρόκειται για μία σημαντική παρέμβαση που απαντά σε ένα διαχρονικό αίτημα κατοίκων και επισκεπτών καθώς ο εν λόγω δρόμος θα συνδέει και θα εξυπηρετεί μετακινήσεις που γίνονται τοσο από τον τοπικό πληθυσμό οσο και για τουρισμό και αναψυχή προς τον ιστορικό χώρο του Σουλίου, άλλα και προς τις κοινότητες Αγιας Κυριακής και Πετουσίου.

Ειδικότερα, η υπό βελτίωση οδός έχει ως αφετηρία την επαρχιακή οδό Αγίας Κυριακής – Πετουσίου σε απόσταση 5.2 περίπου χιλιομέτρων από τον ανισόπεδο κόμβο της Εγνατίας Οδού στο ύψος του Ελευθεροχωρίου Παραμυθιάς, ενώ το πέρας της οδού εντοπίζεται στην Τ.Κ. Κουκουλιών.

Το έργο εχει συνολικό προϋπολογισμό 3,5 εκατομμύρια ευρώ και εκτελείται απο την περιφέρεια Ηπείρου
Στην τελική ευθεία η σύνδεση των Σουλιωτοχωριών με την Εγνατία Στην τελική ευθεία η σύνδεση των Σουλιωτοχωριών με την Εγνατία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 30, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.