Ολοκληρώνεται ο κυκλικός κόμβος στην Πλαταριά - Δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη

Ολοκληρώνεται ο κυκλικός κόμβος στην Πλαταριά - Δηλώσεις του ΑντιπεριφερειάρχηΟλοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής του κυκλικού κόμβου στη διασταύρωση της Εθνικής Οδού με την Επαρχιακή οδό Πλαταριάς - Συβότων – Πέρδικας. 

Ένα έργο της Περιφέρειας Ηπείρου που βελτιώνει τις συνθήκες οδικής ασφάλειας στη συγκεκριμένη περιοχή. 

Ο κυκλικός κόμβος έχει προϋπολογισμό 640.000€ και κατασκευάζεται από την Θεσπρωτική τεχνική εταιρία ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε. με έκπτωση περίπου 50%, δηλαδή 320.000€.

Με την κατασκευή του έργου θα αναβαθμιστεί το οδικό δίκτυο της περιοχής, καθώς μέχρι σήμερα υπήρχαν σοβαρές ατέλειες στο οδόστρωμα, όσον αφορά τις συνθήκες ασφάλειας, και που κάθε χρόνο συνέβαιναν αρκετά ατυχήματα, πολλά από αυτά μάλιστα δυστυχήματα.

Το υπόλοιπο κομμάτι, από τον κυκλικό κόμβο, μέχρι και τη γέφυρα, αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα. καθώς ο εργολάβος έχει αναδειχθεί και είναι και πάλι η ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.

Για την ολοκλήρωση του έργου, μίλησε στην κάμερα του thespro.gr, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης

Ολοκληρώνεται ο κυκλικός κόμβος στην Πλαταριά - Δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Ολοκληρώνεται ο κυκλικός κόμβος στην Πλαταριά - Δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 16, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.