Γεμάτη κόσμο η παραλιακή της Ηγουμενίτσας

Γεμάτη κόσμο η παραλιακή της Ηγουμενίτσας


Πολλοί κάτοικοι της Ηγουμενίτσας εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι επικρατούσε καλοκαιρία, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες και βγήκαν το απόγευμα του Σαββάτου για βόλτα στην παραλιακή. 

Μάλιστα, οι εικόνες θύμιζαν ημέρα αργίας στην πόλη.

Παρά τις εκκλήσεις από όλους τους φορείς της χώρας μας να τηρηθούν τα περιοριστικά μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ μέχρι και τις 4 Μαΐου, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Με επιμονή, με υπομονή και με ξεχωριστή καρτερικότητα συμμετέχουμε όλοι σε μια συλλογική προσπάθεια, η οποία όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, όπως τόνισε κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πανδημία του κορωνοϊού και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι η επόμενη φάση θα είναι η σταδιακή επιστροφή σε μια νέα καθημερινότητα και όπου κριθεί απαραίτητο τα περιοριστικά μέτρα θα επανέρχονται.

Υπενθύμισε τέλος πως τα μέτρα ισχύουν όπως και τα πρόστιμα επίσης, και ότι θα πρέπει να τηρηθούν ώστε να προχωρήσει η χώρα στην επόμενη φάση, δηλαδή στη χαλάρωση των μέτρων. 

Κλείνοντας να ενημερώσουμε πως εχτές ανακοινώθηκε η παράταση της προσωρινής απαγόρευσης κυκλοφορίας πολιτών σε σημεία του Δήμου Ιωαννιτών.

Δεν θα θέλαμε σίγουρα να ζήσουμε κάτι τέτοιο και στην Ηγουμενίτσα, τώρα ειδικά που οδεύουμε στην έξοδο του τούνελ.
Γεμάτη κόσμο η παραλιακή της Ηγουμενίτσας Γεμάτη κόσμο η παραλιακή της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 25, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.