Συνεδριάζει την τετάρτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας

Συνεδριάζει την τετάρτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας 


Σας καλούμε, σύμφωνα με το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ Α΄133/19.07.2018), στην δια περιφοράς συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ηγουμενίτσας στην οδό Σουλίου 3 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερησίας διάταξης:

1ο Ανάκληση απόφασης 39/2019 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας που αφορά την ανάκληση ή μη γνωστοποίησης λειτουργίας Κ.Υ.Ε. (εστιατόριο) ιδιοκτησίας Μπέλλου Ευαγγελίας-Μελίνας στην Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας λόγω αναρμοδιότητας.

2ο Ανάκληση απόφασης 45/2019 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας που αφορά την ανάκληση ή μη γνωστοποίησης λειτουργίας Κ.Υ.Ε. (εστιατόριο) ιδιοκτησίας Μπέλλου Ευαγγελίας-Μελίνας στην Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας λόγω αναρμοδιότητας.

3ο Ανάκληση απόφασης 46/2019 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας που αφορά την ανάκληση ή μη γνωστοποίησης λειτουργίας Κ.Υ.Ε. (εστιατόριο) ιδιοκτησίας Μπέλλου Ευαγγελίας-Μελίνας στην Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας λόγω αναρμοδιότητας.

4ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ο.Τ. 12 και Ο.Τ. 11Α έπειτα από την με αριθ. πρωτ. οικ. 3244/10-12-2019 εισήγηση του Τμήματος Πολεοδομικού Σχεδίου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Δόμησης του Δήμου Ηγουμενίτσας.

5ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ο.Τ. 19 και Ο.Τ. 19Α έπειτα από την με αριθ. πρωτ. 3205 πε/21-01-2020 εισήγηση του Τμήματος Πολεοδομικού Σχεδίου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Δόμησης του Δήμου Ηγουμενίτσας.

6ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση τμήματος εμβαδού 4.000,00τ.μ. από το τεμάχιο με αριθμό διανομής 1 του Αγροκτήματος Φασκομηλιάς με σκοπό την δημιουργία πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων.

7ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση τμήματος της με κωδικό αριθμό 0125016 δημοτικής έκτασης, εμβαδού 364,14τ.μ., που βρίσκεται στο Ο.Τ. 9 της Τ.Κ. Πλαταριάς της Δ.Ε. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας με σκοπό την χρήση αυτής ως χώρο στάθμευσης οχημάτων τουριστικών εγκαταστάσεων.

8ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση της δημοτικής έκτασης εμβαδού 4.203,20 τ.μ. στη θέση «Αγρόκτημα Συβότων» της Τ.Κ. Συβότων της Δ.Ε. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας με σκοπό την εγκατάσταση μάνδρας οικοδομικών υλικών.

9ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση για διάρκεια 10 ετών του με αριθ. 1226 τεμαχίου διανομής Αγροκτήματος Πέρδικας, έκτασης 10.125τ.μ., που βρίσκεται στην Κοινότητα Πέρδικας της Δ.Ε. Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας με σκοπό την συλλογή του ελαιοκάρπου.

10ο Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση για διάρκεια 10 ετών του με αριθ. 1225 τεμαχίου διανομής Αγροκτήματος Πέρδικας, έκτασης 13.062τ.μ., που βρίσκεται στην Κοινότητα Πέρδικας της Δ.Ε. Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας με σκοπό την συλλογή του ελαιοκάρπου.
Συνεδριάζει την τετάρτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει την τετάρτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 24, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.