Δράσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας σε τρεις καταυλισμούς Ρομά

Δράσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας σε τρεις καταυλισμούς Ρομά 
 

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας στα πλαίσια της προσπάθειας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού προχώρησε το τελευταίο διάστημα σε σειρά απολυμάνσεων σε δημόσιους χώρους και κτίρια. 

Απολυμάνθηκαν επίσης και οι καταυλισμοί Ρομά στις περιοχές Τσιπουρίκι, Αργυρότοπο και Ν. Σελεύκεια οι κάτοικοι των οποίων ενημερώθηκαν από κλιμάκιο του Βοήθεια στο Σπίτι για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, τα μέτρα προστασίας και υγιεινής που οφείλουν να λαμβάνουν καθώς και για τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται κατά τις μετακινήσεις τους. 

Για τις ανάγκες των οικογενειών στο Τσιπουρίκι παραχωρήθηκαν από τον Δήμο Ηγουμενίτσας ένα ψυγείο και μία γεννήτρια ρεύματος, ενώ γίνεται κάθε εβδομάδα διανομή δωρεάν τροφίμων στις δεκατρείς οικογένειες (13) που κατοικούν σε όλους τους καταυλισμούς, ώστε να μην μείνει κανείς αβοήθητος.
Δράσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας σε τρεις καταυλισμούς Ρομά Δράσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας σε τρεις καταυλισμούς Ρομά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 15, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.