Τη τήρηση των κανόνων καθαριότητας ζητάει ο Δήμος Ηγουμενίτσας

Τη τήρηση των κανόνων καθαριότητας ζητάει ο Δήμος Ηγουμενίτσας


Επικεντρωμένοι στην προστασία της Δημόσιας Υγείας και τη διατήρηση της βιωσιμότητας της πόλης μας, απευθύνουμε έκκληση προς όλους, να επιδείξουν αυξημένο αίσθημα ευθύνης, συμβάλλοντας και µε τη δική τους στάση στην καθαριότητα και τον ευπρεπισμό των κοινόχρηστων χώρων. 

Ειδικότερα, παρακαλούμε τις υπηρεσίες και τους φορείς, που καθημερινά συναλλάσσονται με μεγάλο αριθμό πολιτών, προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία, να φροντίζουν για την καθαριότητα του χώρου τους, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. 

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας, σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, βρίσκονται στους δρόμους δίνοντας καθημερινά τη μάχη για να προστατέψουν την υγεία όλων μας. Τους οφείλουμε σεβασμό και βαθιά ευγνωμοσύνη και καλούμαστε να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας βοηθώντας όλοι την προσπάθειά τους.
Τη τήρηση των κανόνων καθαριότητας ζητάει ο Δήμος Ηγουμενίτσας Τη τήρηση των κανόνων καθαριότητας ζητάει ο Δήμος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 22, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες