Ηγουμενίτσα: Διεκόπη η δίκη του κατηγορούμενου για την δολοφονία της κόρης του στην Κέρκυρα

Ηγουμενίτσα: Διεκόπη η δίκη του κατηγορούμενου για την δολοφονία της κόρης του στην Κέρκυρα


Διεκόπη για σήμερα Τρίτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα, η δίκη του Α.Π. που ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας.

Ο πατέρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς φέρεται να δολοφόνησε την 28χρονη κόρη του, Αντζελίνα Πέτρου, την Πρωτοχρονιά του 2019 στο προάστιο Αλεπού της Κέρκυρας.

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου,Βασίλειος Νουλέζας είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως η διαδικασία πήρε αναβολή για σήμερα διότι απουσίαζαν οι μάρτυρες κατηγορίας.

Ειδικότερα, στο ακροατήριο δεν εμφανίστηκαν, η μητέρα της 28χρονης, η οποία είχε δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, αλλά ούτε τέσσερις βασικοί μάρτυρες, μεταξύ των οποίων ο σύντροφός της και η νονά της.

Σύμφωνα με τον κ. Νουλέζα η πρόεδρος της έδρας διέταξε την βίαιη προσαγωγή των πέντε μη εμφανισθέντων μαρτύρων κατηγορίας.
Ηγουμενίτσα: Διεκόπη η δίκη του κατηγορούμενου για την δολοφονία της κόρης του στην Κέρκυρα Ηγουμενίτσα: Διεκόπη η δίκη του κατηγορούμενου για την δολοφονία της κόρης του στην Κέρκυρα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 28, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.