Ηγουμενίτσα: Ο Μέγας Ευεργέτης του ΟΛΗΓ

Ηγουμενίτσα: Ο Μέγας Ευεργέτης του ΟΛΗΓ

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας τοποθέτησε στο πάρκο πίσω από το Πάνθεον δύο ειδικούς απορριμματοδέκτες ακαθαρσιών των κατοικίδιων συντροφιάς. 
Οι ειδικοί αυτοί κάδοι, θα διευκολύνουν στο εξής τους κατόχους των τετράποδων να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που έχουν από το νόμο για τη συλλογή των περιττωμάτων. 
Στόχος της Διοίκησης είναι η βελτίωση της υγιεινής και της ευπρέπειας της χερσαίας ζώνης του λιμένα. 
Ευχαριστούμε τον κύριο Γρήγορη Πετρίδη, ο οποίος ανταποκρίθηκε αφιλοκερδώς στο κάλεσμα του ΟΛΗΓ και ανέλαβε την κατασκευή τους. 
Από το γραφείο Τύπου του ΟΛΗΓ

Το παραπάνω είναι δελτίο τύπου που έστειλε ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης της Ηπείρου, πλην, για ακόμα μία φορά, του thespro.gr και της εφημερίδας ΤΙΤΑΝΗ.
Ντράπηκαν φαίνεται, αυτή τη φορά, να το στείλουν και σε εμάς...


Σαν κίνηση, να τοποθετηθούν δύο κάδοι για τα απορρίμματα των σκύλων συντροφιάς, είναι αξιόλογη, αν και θα πρέπει να τοποθετηθούν και σε άλλα σημεία, κυρίως στα βραχάκια και τον ποδηλατόδρομο.


Αυτό που πραγματικά μας ξένισε ήταν η αναφορά και το ευχαριστήριο στον κ. Γρηγόρη Πετρίδη, ο οποίος, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, "ανταποκρίθηκε αφιλοκερδώς στο κάλεσμα του ΟΛΗΓ και ανέλαβε την κατασκευή τους".

Και αυτό, διότι για να μπορεί ο κ. Πετρίδης να προχωράει σε ... ευεργετήματα υπέρ του ΟΛΗΓ, είχε προηγηθεί η απευθείας ανάθεση από την ΟΛΗΓ Α.Ε. προς τη νεοσύστατη εταιρεία του ΑΡ.ΠΕ.ΚΟ., δύο εργασιών για λογαριασμό του λιμανιού, με συνολική αξία 31.000€.

Συγχαρητήρια στον κ. Πετρίδη για την κίνησή του και θα παρακαλέσουμε την διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, να στήσουν στο πάρκο των ηρώων και έναν ανδριάντα του.

Ηγουμενίτσα: Ο Μέγας Ευεργέτης του ΟΛΗΓ Ηγουμενίτσα: Ο Μέγας Ευεργέτης του ΟΛΗΓ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 03, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.