Στα Γιάννενα η 52χρονη από την Παραμυθιά - Σε καραντίνα γιατροί και νοσηλευτές

Στα Γιάννενα η 52χρονη από την Παραμυθιά - Σε καραντίνα γιατροί και νοσηλευτές


Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων βρίσκεται η 52χρονη γυναίκα από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, η οποία ανιχνεύθηκε θετική στον covid 19.

Η 52χρονη μεταφέρθηκε εχτές το βράδυ στο νοσοκομείο αναφοράς και από σήμερα το πρωί ξεκίνησε η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών της, ενώ τέθηκαν σε προσωρινή 7ήμερη καραντίνα για προληπτικούς λόγους το ιατρικό - νοσηλευτικό προσωπικό που ήλθε σε άμεση επαφή μαζί της κατά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο Φιλιατών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 2 γιατρούς και 5 νοσηλευτές. 

Σημειώνεται ότι η αδελφή της δουλεύει στο κέντρο υγείας της Παραμυθιάς και αναμένεται το αποτέλεσμα του δείγματος, που της ελήφθη σήμερα. 

Μετά το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού το Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι έχει ήδη γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους με το προσωπικό να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων.

Η 52χρονη είναι ΑΜΕΑ και η έρευνα των υγειονομικών αρχών επικεντρώνεται στο οικογενειακό της περιβάλλον και σε όσους ήρθαν σε επαφή με αυτό.

Στα Γιάννενα η 52χρονη από την Παραμυθιά - Σε καραντίνα γιατροί και νοσηλευτές Στα Γιάννενα η 52χρονη από την Παραμυθιά - Σε καραντίνα γιατροί και νοσηλευτές Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 21, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.