ΕΚΤΑΚΤΟ: Θετική στον κορωνοϊό και η αδερφή της 52χρονης από την Παραμυθιά

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θετική στον κορωνοϊό και η αδερφή της 52χρονης από την Παραμυθιά


Θετική στον κορωνοϊό εντοπίστηκε και η αδερφή της 52χρονης από την Παραμυθιά, το δείγμα της οποίας λήφθηκε εχτές το βράδυ.

Οι δύο γυναίκες βρίσκονται από εχτές τα μεσάνυχτα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Εντός της ημέρας αναμένονται τα αποτελέσματα των δειγμάτων που πάρθηκαν από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια ιχνηλάτισης των επαφών των 2 γυναικών..

Η επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου:
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που εκδόθηκε σήμερα το πρωί για την 52χρονη από την Παραμυθιά η οποία διαγνώστηκε ως θετικό κρούσμα κορωνοϊού, προστίθενται τα εξής: Θετική-αλλά ασυμπτωματική- μέχρι στιγμής έχει βρεθεί η 59χρονη αδελφή της, η οποία τη συνόδευε και διέμενε μαζί της. 
Οι δύο αδελφές έχουν διακομιστεί και νοσηλεύονται στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. 
Με τον συντονισμό της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, η ινχηλάτηση των επαφών τους συνεχίζεται από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και της Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε. Θεσπρωτίας. 
Ήδη έχουν ληφθεί άλλα έξι δείγματα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον και τον περίγυρο των δύο αδελφών και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
ΕΚΤΑΚΤΟ: Θετική στον κορωνοϊό και η αδερφή της 52χρονης από την Παραμυθιά ΕΚΤΑΚΤΟ: Θετική στον κορωνοϊό και η αδερφή της 52χρονης από την Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 21, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες