Παραποίησαν την απόφαση του Δ.Σ. της ΟΛΗΓ Α.Ε.;

Παραποίησαν την απόφαση του Δ.Σ. της ΟΛΗΓ Α.Ε.;


Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, στις 10:23:57, δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η με αριθμό 130/2020 και ΑΔΑ: ΨΠΝ4469ΗΞ2-ΟΑ1 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας. 


Σήμερα Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, στις 10:58:28, δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η με αριθμό 130/2020 και ΑΔΑ: ΨΠΝ4469ΗΞ2-ΟΑ1 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.Η πρώτη απόφαση αφορούσε "την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης λιμενικού χώρου έως 30/06/2020 για την στάθμευση ζωήλατου οχήματος, χερσαίου χώρου εμβαδού 5,00 τ.μ. στη χερσαία ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας επί της νέας παραλιακής οδού, έμπροσθεν του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΗ και έναντι της κεντρικής παιδικής χαράς".Και η δεύτερη απόφαση αφορά "την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης λιμενικού χώρου έως 30/06/2020 για την στάθμευση ζωήλατου οχήματος, χερσαίου χώρου εμβαδού 5,00 τ.μ. στη χερσαία ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας επί της νέας παραλιακής οδού, έμπροσθεν του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΗ και έναντι της κεντρικής παιδικής χαράς" έχοντας προστεθεί το εξής κομμάτι:
"Το ζωήλατο όχημα θα κινείται από την Κεντρική Παιδική  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Α.Ε. ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Αρ. Αποφ 130 /02-06-2020 σελ. 3 χαρά της Ηγουμενίτσας μέχρι το Τελωνείο με επιστροφή και για τις ώρες από 17:30 μέχρι 21:30."


Η πρώτη απόφαση "εξαφανίστηκε" ως δια μαγείας από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, για να αντικατασταθεί από τη δεύτερη. Όχι όμως και από την Υπερδιαύγεια (Δείτε ΕΔΩ)

Δεν ξέρουμε εάν η παραπάνω διαδικασία που ακολούθησε ο ΟΛΗΓ είναι η νόμιμη. 
Αυτό να μας το απαντήσει η πρόεδρός του, καθότι και νομικός.

Ούτε ξέρουμε τί τελικά ψήφισαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. 
Ας μας απαντήσουν οι ίδιοι.

Από όσο γνωρίζουμε πάντως, κατά την προβολή μιας πράξης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, πέρα από την εμφάνιση των στοιχείων που την απαρτίζουν και του ιστορικού εκδόσεων της συγκεκριμένης πράξης, εμφανίζονται η ημερομηνία και ώρα δημιουργία της και ο χρήστης που είτε την αποθήκευσε ή την ανάρτησε είτε την ανακάλεσε (καθώς και την αιτιολογία ανάκλησης). Κάτι που δεν το είδαμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.


Τι προκάλεσε την παραποίηση (;) της αρχικής απόφασης του ΔΣ της ΟΛΗΓ;
Προηγούμενο άρθρο μας στο οποίο αναφέραμε πως είναι άγνωστη η διαδρομή που θα ακολουθεί ο αμαξάς, αν και ο νόμος προβλέπει ρητά τη γνωστοποίησή της...
Αλλά και η επίσημη καταγγελία του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας (Δείτε ΕΔΩ).

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας, ας μας απαντήσουν οι αρμόδιοι, εάν έχει το δικαίωμα το ΔΣ της ΟΛΗΓ ΑΕ να παραχωρεί θέσεις πάρκινγκ (στάθμευση ζωήλατου οχήματος) ή εάν αυτό είναι στη δικαιοδοσία της επιτροπής κυκλοφορίας του οικείου δήμου στον οποίο θα κινείται το ζωήλατο όχημα, όπως προβλέπει η Υπουργική Απόφαση 14119/2002 - ΦΕΚ Β- 535/30-4-2002.


Ήδη όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία που μας έστειλε σήμερα Τετάρτη αναγνώστης, η άμαξα μόνο έμπροσθεν του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑΗ και έναντι της κεντρικής παιδικής χαράς δεν σταθμεύει, όπως προβλέπει η απόφαση του ΟΛΗΓ. 

Αλλά έξω από τα γηπεδάκια του τένις και πάνω στην στροφή, μετατρέποντας τις δύο λωρίδες σε μία, με κίνδυνο να προκληθεί τροχαίο ατύχημα.

Παραποίησαν την απόφαση του Δ.Σ. της ΟΛΗΓ Α.Ε.; Παραποίησαν την απόφαση του Δ.Σ. της ΟΛΗΓ Α.Ε.; Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.