Να ανοίξουν άμεσα οι τουαλέτες - αλλαξιέρες στο Δρέπανο

Να ανοίξουν άμεσα οι τουαλέτες - αλλαξιέρες στο Δρέπανο


Οι εργασίες συντήρησης των δύο καταστημάτων στην παραλία του Δρεπάνου ολοκληρώθηκαν από την τεχνική εταιρεία Λιάνος Αναστάσιος, η οποία μάλιστα έκανε πολύ καλή δουλειά.

Μαζί με τα καταστήματα, ανακαινίστηκαν και οι τουαλέτες - αλλαξιέρες, οι οποίες μάλιστα είναι οι μοναδικές σε όλο το μήκος της παραλίας, εάν εξαιρέσεις τις τουαλέτες εντός του κάμπινγκ και τις τουαλέτες στο Κεντρικό, οι οποίες είναι σε άσχημη κατάσταση και φυσικά μη λειτουργικές.

Πρόθεση του δήμου Ηγουμενίτσας, όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενη ανάρτηση, είναι να προχωρήσει στη δημοπρασία των δύο καταστημάτων (Κεντρικό και SOHO).

Διαδικασία η οποία όμως είναι χρονοβόρα και μπορεί να καθυστερήσει έως και 1 μήνα.

Επειδή ήδη αρκετοί είναι οι επισκέπτες από τη Βόρειο Ελλάδα και τα Γιάννενα που επισκέπτονται την παραλία, ειδικά τα Σαββατοκύριακα και οι οποίοι μάταια αναζητούν τουαλέτα, θεωρούμε απαραίτητο να παρθεί απόφαση ώστε να ανοίξουν άμεσα για τους λουόμενους οι ανακαινισμένες τουαλέτες σε SOHO και OSTRIA, αλλά να ανακαινιστούν και οι τουαλέτες στο Κεντρικό.

Και να φροντίζονται, μέχρι να παραδοθούν στους ενοικιαστές, είτε από το δήμο Ηγουμενίτσας, είτε από την ΟΛΗΓ Α.Ε..
Εδώ δικαιολογείται η απευθείας ανάθεση για ένα μήνα, σε μία τοπική εταιρία που αναλαμβάνει καθαρισμούς κτηρίων.
Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους.
Για αυτό άλλωστε δεν υπογράφτηκε και το μνημόνιο συνεργασίας και συναντίληψης; 

Ας σεβαστούμε λοιπόν τους επισκέπτες της περιοχής, ώστε να μας σεβαστούν και αυτοί, επιλέγοντας την μοναδική ακτογραμμή του Δρεπάνου για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις και διακοπές.
Να ανοίξουν άμεσα οι τουαλέτες - αλλαξιέρες στο Δρέπανο Να ανοίξουν άμεσα οι τουαλέτες - αλλαξιέρες στο Δρέπανο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.