Οι ειδικότητες στο ΕΠΑΛ Παραμυθιάς

Οι ειδικότητες στο ΕΠΑΛ Παραμυθιάς 


Από το ΕΠΑ.Λ Παραμυθιάς ανακοινώνεται ότι οι μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020 – 2021, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 18η Ιουνίου 2020 και ώρα 09:00 έως και τη 2η Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59.

Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/-τριών την Ηλεκτρονική Αίτηση υποβάλλει ο κηδεμόνας που έχει καταχωριστεί ως «πρώτος κηδεμόνας» στο ΠΣ myschool και έχει γίνει η μετάπτωση των στοιχείων του στο νέο πεδίο «κηδεμόνας e-eggrafes».

Σε περίπτωση ενήλικων μαθητών/-τριών, Ηλεκτρονική Αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι ίδιοι, με τους δικούς τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), εφόσον είναι καταχωρισμένοι στο ΠΣ myschool (ως κηδεμόνες του εαυτού τους).

Για το σχολικό έτος 2020- 21 στο ΕΠΑ.Λ Παραμυθιάς θα λειτουργήσουν οι εξής τάξεις:
α. Α΄ ΤΑΞΗ ( Γενικής παιδείας )

β. Στη Β΄ τάξη θα λειτουργήσουν οι παρακάτω τομείς:
1. Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού
2. Μηχανολογίας
3. Πληροφορικής
4. Διοίκησης και Οικονομίας
5. Υγείας – Πρόνοιας και Ευεξίας
γ. Στη Γ΄ τάξη θα λειτουργήσουν οι ειδικότητες:
1. Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων
2. Τεχνικός Οχημάτων
3. Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής
4. Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών
5. Κομμωτικής Τέχνης

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διαδικασία των εγγραφών και τη λειτουργία του ΕΠΑ.Λ Παραμυθιάς επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2666023780 ( Σχολείου ) ή 6974004754 ( Διευθυντής )

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Οι ειδικότητες στο ΕΠΑΛ Παραμυθιάς Οι ειδικότητες στο ΕΠΑΛ Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.