Συνελήφθη αλλοδαπός στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, κατηγορούμενος για κλοπές

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, κατηγορούμενος για κλοπές


Συνελήφθη, χθες (19-06-2020) μετά τα μεσάνυκτα στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κλοπές, τελεσμένες και σε απόπειρα, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Ειδικότερα, χθες μετά τα μεσάνυχτα στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, ανωτέρω αλλοδαπός κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς τη στιγμή που επιχειρούσε να διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. 

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε επιπρόσθετα ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 15 έως 18-06-2020 στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, διέπραξε τις παρακάτω αξιόποινες πράξεις: 
· διέρρηξε ψητοπωλείο, απ’ όπου αφαίρεσε αλκοολούχα ποτά και χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, 
· διέρρηξε σπίτι, απ’ όπου αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα και μικρό χρηματικό ποσό, 
· διέρρηξε σπίτι προκαλώντας φθορές, ενώ αφαίρεσε αντικείμενο μικρής αξίας, 
· διέρρηξε σπίτι, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάποιο αντικείμενο. 

Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα καθώς και σε έδαφος Schengen. 

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (μεταλλικός λοστός, κατσαβίδι, φακός). 

Ο συλληφθείς, ο οποίος επιπρόσθετα στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Συνελήφθη αλλοδαπός στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, κατηγορούμενος για κλοπές Συνελήφθη αλλοδαπός στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, κατηγορούμενος για κλοπές Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 20, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.