Στην Παραμυθιά σήμερα ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος

Στην Παραμυθιά σήμερα ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος


Στην Παραμυθιά αναμένεται σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος, αρμόδιος για τα μεταδοτικά νοσήματα.

Ο Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος θα έχει σειρά επαφών με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες ενώ μεγάλη βαρύτητα εκτός από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους, δίνεται και στην ιχνηλάτηση των επαφών των 9 κρουσμάτων.

Η ιχνηλάτηση τις τελευταίες ώρες οδηγεί στον ασθενή «μηδέν» γεγονός εξαιρετικά σημαντικό ενώ η θετική έκβαση της ιχνηλάτησης είναι επίσης σημαντική για εντοπιστούν τα θετικά κρούσματα και να ανακοπεί η αλυσίδα της εξάπλωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εντοπισμός των κρουσμάτων προέκυψε από την ιχνηλάτηση κάτι που δείχνει πως αυτή η διαδικασία είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στην Παραμυθιά και σε κοινότητες, θα γίνουν γνωστά αργά το απόγευμα
Στην Παραμυθιά σήμερα ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος Στην Παραμυθιά σήμερα ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 23, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.