ΣΥΝΑΝTHΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ κ.ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

ΣΥΝΑΝTHΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ κ.ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ 


Το Σάββατο 06 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδία Νομού Θεσπρωτίας με τον Βουλευτή Θεσπρωτίας του κόμματος της Ν. Δ. κ. Γιόγιακα Βασίλειο. 

Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Βαρβέλης Άγγελος, ο Αντιπρόεδρος του Δ. Σ. Θεοδωράκης Θεόδωρος και ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. Φούκας Ελευθέριος. 

Στη συζήτηση τέθηκε αρχικά το πάγιο αίτημα όλων των οικογενειών με τρία παιδιά που είναι η εξομοίωση μας με τις πολύτεκνες οικογένειες. 

Στη συνέχεια έγινε αναφορά στις δράσεις του Συλλόγου μας τα τελευταία δυο χρόνια καθώς και στον τρόπο λειτουργίας του. 

Τέλος ενημερώσαμε τον κ. Γιόγιακα σχετικά με τα αιτήματα και τις δράσεις της ΟΠΟΤΤΕ προς τα Υπουργεία και φορείς που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, όπως για τον Κοινωνικό Τουρισμό, Ακτοπλοϊκά εισιτήρια , εισιτήρια ΚΤΕΛ, κλπ. 

Ο κ, Γιόγιακας εξέφρασε την στήριξή του στην προσπάθεια μας. 
Η επικοινωνία μας με τον κ, Γιογιακα θα είναι συνεχείς για να ενημερώνεται για τα προβλήματα και τα αιτήματα των Τρίτεκνων οικογενειών.
ΣΥΝΑΝTHΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ κ.ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΥΝΑΝTHΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ κ.ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.