Πώς άρπαζαν τα σκάφη αναψυχής - Η εξάρθρωση από το ΤΑ Μεγάρων και η βοήθεια από την Ηγουμενίτσα


Πώς άρπαζαν τα σκάφη αναψυχής - Η εξάρθρωση από το ΤΑ Μεγάρων και η βοήθεια από την Ηγουμενίτσα



εικόνα αρχείου

Η σύλληψη των δύο αλλοδαπών και η ταυτοποίηση των δύο συνεργών τους ήταν το επιστέγασμα ακόμα μίας επίμονης έρευνας των στελεχών του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων, με την οποία
κατάφεραν να εξαρθρώσουν συμμορία κακοποιών, οι οποίοι έκλεβαν σκάφη αναψυχής και εξωλέμβιες μηχανές από πάρκινγκ σκαφών.
Στην έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τα οποία έδωσαν πολύτιμα στοιχεία για την υπόθεση, ενώ στη σύλληψη των δύο μελών της συμμορίας βοήθησαν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, του Τμήματος Ασφαλείας Αλίμου, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Από την έρευνα προέκυψε ότι από αρχές Νοεμβρίου 2019 έως το Μάιο του 2020, δραστηριοποιήθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματική στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής αλλά και της περιφέρειας κλοπές από χώρους στάθμευσης και επιχειρήσεις ενοικίασης και πώλησης σκαφών αναψυχής.
Συγκεκριμένα αφαιρούσαν σκάφη αναψυχής, εξωλέμβιες μηχανές, εξαρτήματα σκαφών και οχήματα.
Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν δεκατρείς (13) περιπτώσεις κλοπών σε Μέγαρα, Κινέττα, Καλύβια, Άλιμο, Σπάτα, Κορωπί, Παιανία, Κερατέα, Αφίδνες, Ωρωπό, Ξυλόκαστρο και Θεσπρωτία.
Από τις συνακόλουθες έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -26- κάρτες κινητής τηλεφωνίας, -7- κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό -2.000- ευρώ και -3- οχήματα.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη υπόθεση, που χειρίζεται με επιτυχία το ΤΑ Μεγάρων το τελευταίο δεκαήμερο.
Πώς άρπαζαν τα σκάφη αναψυχής - Η εξάρθρωση από το ΤΑ Μεγάρων και η βοήθεια από την Ηγουμενίτσα  Πώς άρπαζαν τα σκάφη αναψυχής - Η εξάρθρωση από το ΤΑ Μεγάρων και η βοήθεια από την Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 25, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.