Διαμαρτυρία του Δήμου Φιλιατών για το κλείσιμο της Πειραιώς και την υποστελέχωση των ΕΛΤΑ

Διαμαρτυρία του Δήμου Φιλιατών για το κλείσιμο της Πειραιώς και την υποστελέχωση των ΕΛΤΑ


Κατά τη συνεδρίαση της 25/6/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών και μετά την εισήγηση του Δημάρχου για το προ ημερησίας θέμα που αφορά την αναστολή λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στο Δήμο Φιλιατών καθώς και την υποστελέχωση και συνεχή υποβάθμιση της λειτουργίας των ΕΛΤΑ, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος.: 

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α 

1. Διαφωνεί κατηγορηματικά με την απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς που εκμεταλλευόμενη την πανδημία προχώρησε στην αναστολή λειτουργίας της αθετώντας την συμφωνία ΄΄ κυρίων΄΄ που προέβλεπε την λειτουργία της τρείς μέρες την εβδομάδα. 
2. Ζητά από την Δ/νση της Τράπεζας να αναθεωρήσει την απόφασή της και να τοποθετήσει παράλληλα ΑΤΜ στη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Σαγιάδας. 
3. Καταγγέλλει τη συνεχή υποβάθμιση του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ που λειτουργεί στην έδρα του Δήμου. 
4. Απαιτεί από την Κυβέρνηση και τις διοικήσεις των Πιστωτικών Ιδρυμάτων να στηρίξουν τον ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ στη βάση των προτάσεων των τοπικών φορέων με στόχο την κοινωνικοοικονομική του ανάκαμψη ,την δημοσιονομική του τόνωση και την δημογραφική ανάσχεση πριν είναι πλέον πολύ αργά. 
5. Προειδοποιεί ότι θα προχωρήσει σε δυναμικές κινητοποιήσεις με το σύνολο των τοπικών φορέων και πολιτών ,εφόσον τα αιτήματά του δεν εισακουστούν. 
6. Το παρόν να σταλεί στους Βουλευτές του Νομού- στους αρμόδιους Υπουργούς της Κυβέρνησης , στην Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς και των ΕΛΤΑ , στον Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος, στον Περιφερειάρχη και στους Περιφερειακούς Συμβούλους του Νομού , στο Επιμελητήριο Θεσ/τίας και στα τοπικά ΜΜΕ . 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΜΠΟΡΟΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Διαμαρτυρία του Δήμου Φιλιατών για το κλείσιμο της Πειραιώς και την υποστελέχωση των ΕΛΤΑ Διαμαρτυρία του Δήμου Φιλιατών για το κλείσιμο της Πειραιώς και την υποστελέχωση των ΕΛΤΑ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.