Εξώδικο του Δήμου Φιλιατών προς τη ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος

Εξώδικο του Δήμου Φιλιατών προς τη ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος


ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ 
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ 

Του Δήμου Φιλιατών Π.Ε. Θεσπρωτίας, Πρωτοβάθμιου Ο.Τ.Α., με Α.Φ.Μ. 099628168, που εδρεύει στους Φιλιάτες και εκπροσωπείται νόμιμα από το Δήμαρχο Σπυρίδωνα Παππά. 

ΠΡΟΣ 
Την Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε. και ειδικότερα: 
1. Τη Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου, που εδρεύει στην Πάτρα (Σμύρνης 1), όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τον Διευθυντή, Στέφανο Μπέη, 
2. Την Περιοχή Ιωαννίνων, που εδρεύει στα Ιωάννινα (Χρ. Κατσάρη 4), όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τη Δ/ντρια (Στάθμης Τομεάρχη ΒΟΚ), Βασιλική Γνωστοπούλου, 
3. Το Πρακτορείο Ηγουμενίτσας, που εδρεύει στην Ηγουμενίτσα (2ο χλμ. Ε.Ο. Ηγ/τσας - Ιωαννίνων), όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τον Προϊστάμενο, Θωμά Καλιαμούρη. 

Όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει προφορικά, ο δήμος Φιλιατών γίνεται διαρκώς αποδέκτης καταγγελιών σε βάρος της υπηρεσίας σας για γενόμενες διακοπές ρεύματος στα χωριά αλλά και την έδρα του. 
Τούτο με δεδομένο ότι τον περασμένο χειμώνα οι διακοπές σε διάφορες περιοχές του δήμου ήταν πολύωρες, ακόμα και πολυήμερες, κατάσταση που συνεχίστηκε μέχρι και την άνοιξη με αποκορύφωμα την 21η Μαΐου, όταν επί 5 και πλέον ώρες διακόπηκε η ηλεκτροδότηση σε όλη την έκταση του δήμου, από τη Σαγιάδα έως τη Μουργκάνα. 
Οι δυσμενείς συνέπειες των διακοπών ηλεκτροδότησης είναι αυτονόητες, ενδεικτικά δε θα αναφερθούμε στο ότι …………., κάτοικος Φοινικίου, συντηρεί το γάλα των προβάτων του σε παγολεκάνη ρεύματος, ενώ ……………………, κάτοικος Ελαίας, λαμβάνει οξυγόνο μέσω ηλεκτρικής συσκευής. 
Σε κάθε περίπτωση, και ο δήμος αντιμετωπίζει πρόβλημα, καθότι για παράδειγμα με τη διακοπή λειτουργίας των αντλιοστασίων διακόπτεται και η τροφοδοσία νερού, παράλληλα η παροχή των λοιπών υπηρεσιών είναι δύσκολη και ελλιπής. 
Το πρόβλημα βεβαίως είναι χρόνιο, οράτε την από 12-12-2018 επιστολή των κατοίκων Ξεχώρου, ωστόσο διαρκώς επιδεινώνεται, οφειλόμενο αναμφισβήτητα στην ελλιπή συντήρηση του δικτύου και τον ανεπαρκή αριθμό του υπηρετούντος προσωπικού. 
Έχοντας υποχρέωση απέναντι στους δημότες μας να μεριμνούμε ώστε καθένας σε κάθε γωνιά να έχει ρεύμα, οι δε δημοτικές υπηρεσίες να παρέχονται αδιάλειπτα. 
Με την παρούσα, επιφυλασσόμενοι ρητώς κάθε νομίμως δικαιώματος, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ έντονα για κάθε μία διακοπή ρεύματος που πραγματοποιείται στα εδαφικά όρια του δήμου Φιλιατών 
Σας ΚΑΛΟΥΜΕ να προβείτε σε κάθε ενδεδειγμένη και απαραίτητη ενέργεια, ιδία δε τη συντήρηση του δικτύου και την πρόσληψη προσωπικού, ώστε να εκλείψει το φαινόμενο διακοπών ηλεκτροδότησης, και δη μέσα στο καλοκαίρι. 
Σε αντίθετη περίπτωση, σας ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι υποχρεούμαστε να απευθυνθούμε στη δικαιοσύνη. 
Με τη ρητή επιφύλαξη και κάθε άλλου νόμιμου δικαιώματός μας, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται για να λάβουν γνώση και για την επέλευση των νομίμων συνεπειών, αντιγράφοντας αυτή ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεώς του. 
Εξώδικο του Δήμου Φιλιατών προς τη ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος Εξώδικο του Δήμου Φιλιατών προς τη ΔΕΔΔΗΕ για τις διακοπές ρεύματος Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.