Ηγουμενίτσα: Μια παράνομη χωματερή στο κέντρο της πόλης (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ηγουμενίτσα: Μια παράνομη χωματερή στο κέντρο της πόλης (+ΒΙΝΤΕΟ)


Σε μια μικρή χωματερή έχει μετατραπεί εδώ και αρκετούς μήνες, οικόπεδο που βρίσκεται πίσω από το ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας και πίσω από το Δημοτικό στάδιο.

Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο που μας έστειλε κάτοικος της περιοχής, το σημείο χρησιμοποιούν και οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Και δεν μιλάμε για απλά ξερόχορτα και κλαδιά.

Στο σημείο άγνωστοι, πέταξαν πάνω από 2 τόνους καρπούζια, τα οποία σαπίζουν στο σημείο, προσελκύοντας έντομα και δημιουργώντας μία αποπνικτική ατμόσφαιρα λόγω της έντονης δυσοσμίας.

Όπως προαναφέραμε, πέρα από το αισθητικό πρόβλημα, λόγω του ότι βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο γήπεδο και το ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας, υπάρχει και κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

θα καλέσουμε τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Λώλο, να δώσει άμεσα εντολή απομάκρυνσης όλων των σκουπιδιών από το σημείο, αλλά και για να γίνει η απαραίτητη περίφραξη, ώστε να αποφευχθεί μελλοντική του χρήση.


Ηγουμενίτσα: Μια παράνομη χωματερή στο κέντρο της πόλης (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Μια παράνομη χωματερή στο κέντρο της πόλης (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 07, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.