Αντίθετος και ο Ιατρικός Σύλλογος στην κατασκευή ποδηλατόδρομου στην οδό Κύπρου στην Ηγουμενίτσα

Αντίθετος και ο Ιατρικός Σύλλογος στην κατασκευή ποδηλατόδρομου στην οδό Κύπρου στην Ηγουμενίτσα


Το ΔΣ του ΙΣΘ σε συνεδρίαση του συζήτησε το θέμα του ποδηλατόδρομου στην οδό Κύπρου. 

Μετά από διαλογική συζήτηση κατέληξε στην απόφαση να εκφράσει την διαφωνία του με την κατασκευή του ποδηλατόδρομου. 

Πιο συγκεκριμένα: 

Η οδός Κύπρου είναι η μοναδική και κύρια οδική αρτηρία της πόλης και εξυπηρετεί όχι μόνο οχήματα που κινούνται εντός της πόλης αλλά και αυτά που την διασχίζουν λόγω έλλειψης περιφερειακής οδού. 

Ήδη η κυκλοφορία είναι ιδιαίτερα βεβαρημένη και περαιτέρω περιορισμός της με την δημιουργία ποδηλατόδρομου θα είχε ως συνέπεια επιπρόσθετη ταλαιπωρία των πολιτών. 

Και προφανώς πρωτίστως σκεφτόμαστε τους ασθενείς που επισκέπτονται τα ιατρεία της πόλης για τα οποία η πρόσβαση θα γίνει ακόμη πιο προβληματική αλλά και για την στάθμευση και διέλευση ασθενοφόρων. 

Φυσικά ως ιατροί δεν θα μπορούσαμε να είμαστε κατά της άθλησης και ενός οικολογικού τρόπου μετακίνησης όπως το ποδήλατο, όμως ποδηλατόδρομος στην Ηγουμενίτσα υπάρχει στην παραλιακή ζώνη και η δημιουργία ενός νέου στο κέντρο της πόλης με τις υπάρχουσες συνθήκες και υποδομές δεν θα συνέβαλε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. 

Για το Δ. Σ. του Ι.Σ. 
O Πρόεδρος 
Πέτρος Οικονομίδης
Ο Γεν Γραμματέας 
Νικόλαος Τάσιος
Αντίθετος και ο Ιατρικός Σύλλογος στην κατασκευή ποδηλατόδρομου στην οδό Κύπρου στην Ηγουμενίτσα Αντίθετος και ο Ιατρικός Σύλλογος στην κατασκευή ποδηλατόδρομου στην οδό Κύπρου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 11, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.