Επιστολή από τους αλιείς της Θεσπρωτίας, ενόψει της παραχώρησης του λιμένα και των αλιευτικών καταφυγίων

Επιστολή από τους αλιείς της Θεσπρωτίας, ενόψει της παραχώρησης του λιμένα και των αλιευτικών καταφυγίων


Αγωνία, αλλά και προβληματισμό εκφράζουν οι αλιείς της Θεσπρωτίας , ενόψει της παραχώρησης του λιμένα Ηγουμενίτσας και των αλιευτικών καταφυγίων Πλαταριάς και Σαγιάδας.

Ο Αλιευτικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας, Πλαταριάς, Συβότων, Πέρδικας , με επιστολή του προς στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Πλακιωτάκη , εκφράζει την αγωνία και τον προβληματισμό των αλιέων για το μέλλον τους , ενόψει της παραχώρησης του λιμένα Ηγουμενίτσας και των αλιευτικών καταφυγίων Πλαταριάς και Σαγιάδας.

Παράλληλα , στην ίδια επιστολή διατυπώνεται η ανάγκη για υπεύθυνη και ουσιαστική ενημέρωση, ενώ ταυτόχρονα ο Σύλλογος ζητά από τον Υπουργό, να αναλάβει πρωτοβουλίες διαπραγμάτευσης με το ΤΑΙΠΕΔ, ώστε να καθοριστούν με σαφήνεια οι όροι λειτουργίας στα αλιευτικά καταφύγια.

Ταυτόχρονα , ο Σύλλογος ζητά από όλους τους τοπικούς θεσμικούς παράγοντες του Νομού, να ενημερώσουν υπεύθυνα τον Θεσπρωτικό λαό για τις εξελίξεις, για τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει προκειμένου να υπεύθυνη ενημέρωση σχετικά με τις επερχόμενες εξελίξεις οι οποίες θα προκύψουν από τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

 
Επιστολή από τους αλιείς της Θεσπρωτίας, ενόψει της παραχώρησης του λιμένα και των αλιευτικών καταφυγίων Επιστολή από τους αλιείς της Θεσπρωτίας, ενόψει της παραχώρησης του λιμένα και των αλιευτικών καταφυγίων Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 15, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.