Το Περιφερειακό συζητά την πώληση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας

Το Περιφερειακό συζητά την πώληση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας



Η πώληση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας αποτελεί ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, στη συνεδρίαση της ερχόμενης Τετάρτης.

Η συνεδρίαση κι αυτή την φορά λόγω των περιοριστικών μέτρων θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η πώληση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας έχει δρομολογηθεί από το ΤΑΙΠΕΔ και ως τις 2 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχουν υποβληθεί οι δηλώσεις ενδιαφέροντος.

Τουλάχιστον δύο αναμένεται να είναι οι ενδιαφερόμενοι για το 67% του λιμένα Ηγουμενίτσας. Έχοντας ως βασικό του χαρακτηριστικό την εγγύτητα του με την Ιταλία και τις χώρες Αδριατικής, το λιμάνι της Ηγουμενίτσας έχει μπει όπως φαίνεται στο “στόχαστρο” του ομίλου Grimaldi. Παράλληλα, την συμμετοχή του στον συγκεκριμένο διαγωνισμό εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, και γερμανικός ναυτιλιακός όμιλος.

Την πιθανότητα επιτυχούς έκβασης στους διαγωνισμούς του ΤΑΙΠΕΔ δείχνει και ο αριθμός των διευκρινιστικών ερωτήσεων που έχουν υποβληθεί στο Ταμείο. Βέβαια, όπως έχει φανεί και στο παρελθόν η απόσταση μεταξύ διερεύνησης, εκδήλωσης ενδιαφέροντος και υποβολής προσφοράς μπορεί να είναι πολύ μεγάλη.
Το Περιφερειακό συζητά την πώληση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας Το Περιφερειακό συζητά την πώληση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.