Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι ημεδαποί για διακεκριμένες κλοπές - Στην κατοχή τους και πιστόλι

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι ημεδαποί για διακεκριμένες κλοπές - Στην κατοχή τους και πιστόλι



Συνελήφθησαν χθες (28-09-2020) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, δύο ανήλικοι ημεδαποί, που κατηγορούνται για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών. 

Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος ενός ακόμη ημεδαπού, για παράνομη οπλοκατοχή. 

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων και κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους, τα παρακάτω αντικείμενα, την προέλευση των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν: 
· κατσαβίδι, 
· διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά, 
· -3- κινητά τηλέφωνα, 
· χρηματικό ποσό -12,15- ευρώ και 
· -2- χαρτονομίσματα των -5.000- δραχμών. 

Στη συνέχεια προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, όπου και συνελήφθησαν, διότι από την αστυνομική έρευνα που διεξήχθη προέκυψε ότι είχαν ενωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών, ενώ ταυτοποιήθηκε ότι ενέχονται στις παρακάτω περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, που έγιναν στην πόλη των Ιωαννίνων: 
· Διάρρηξη μονοκατοικίας που έγινε χθες και λίγο πριν τον εντοπισμό τους, από όπου αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο, χρυσαφικά και κοσμήματα, το ποσό των -12,15- ευρώ και δύο (2) χαρτονομίσματα των -5.000- δραχμών, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στο ιδιοκτήτη τους. 
· Διάρρηξη οικίας που έγινε χθες το πρωί, από όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά και κοσμήματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια. 
· (2) απόπειρες διάρρηξης οικιών που έγιναν χθες το πρωί. 
· Διάρρηξη οικίας που έγινε κατά το χρονικό διάστημα 23-25/09/2020, από όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά και κοσμήματα. 

Επιπρόσθετα, στο σπίτι ενός εκ των δύο κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι και (13) φυσίγγια, τα οποία ανήκουν σε συγγενικό του πρόσωπο, έγκλειστο σε κατάστημα κράτησης της χώρας. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι ημεδαποί για διακεκριμένες κλοπές - Στην κατοχή τους και πιστόλι Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι ημεδαποί για διακεκριμένες κλοπές - Στην κατοχή τους και πιστόλι Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.