Ηγουμενίτσα, Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών - 50 μετανάστες σε ιστιοφόρο - Συλλήψεις σε στεριά και θάλασσα

 Ηγουμενίτσα, Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών - 50 μετανάστες σε ιστιοφόρο - Συλλήψεις σε στεριά και θάλασσα

Φωτογραφία αρχείου


Στην εξάρθρωση ενός οργανωμένου κυκλώματος μεταφοράς παράνομων μεταναστών, προχώρησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thespro.gr, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, στελέχη του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, εντόπισαν σε ερημική παραλία κοντά στο Αλωνάκι Πάργας, 50 περίπου μετανάστες να επιβιβάζονται σε ιστιοφόρο που τους περίμενε στην περιοχή και τους οποίους είχαν μεταφέρει στο σημείο τρία οχήματα.

Από την επιχείρηση που πραγματοποίησε το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, συνελήφθησαν πάνω στο ιστιοφόρο δύο άντρες Ουκρανικής καταγωγής, ενώ συνελήφθησαν και 3 άτομα που μετέφεραν τους μετανάστες στο σημείο με τα οχήματα.

Στο ιστιοφόρο εντοπίστηκαν 50 περίπου παράνομοι μετανάστες, κυρίως οικογένειες, ανάμεσά τους και ανήλικα παιδιά, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.


Ηγουμενίτσα, Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών - 50 μετανάστες σε ιστιοφόρο - Συλλήψεις σε στεριά και θάλασσα  Ηγουμενίτσα, Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών - 50 μετανάστες σε ιστιοφόρο - Συλλήψεις σε στεριά και θάλασσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 22, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.