Ικανοποίηση από τη διοίκηση της ΟΛΗΓ για την ολοκλήρωση της Α' φάσης του διαγωνισμού

Ικανοποίηση από τη διοίκηση της ΟΛΗΓ για την ολοκλήρωση της Α' φάσης του διαγωνισμού



Η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας εκφράζει την ικανοποίησή της για την εξέλιξη της Α’ Φάσης της διαγωνιστικής διαδικασίας, η οποία ήλθε ως αποτέλεσμα της μεθοδικής και παραγωγικής συνεργασίας με το Υπουργείο Ναυτιλίας, το ΤΑΙΠΕΔ και τα συναρμόδια Υπουργεία. 

Το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, αντανακλά την εμπιστοσύνη προς το κυβερνητικό πρόγραμμα διεθνώς, και παράλληλα καταδεικνύει την αναπτυξιακή προοπτική της Θεσπρωτίας τα επόμενα χρόνια. Η ενεργειακή αναβάθμιση του λιμένα, η κατασκευή μαρίνας 342 θέσεων στην Ηγουμενίτσα , η αναβάθμιση των καταφυγίων σε Σύβοτα, Πλαταριά και Σαγιάδα και ο ανεφοδιασμός πλοίων με υγροποιημένο φυσικό αέριο, είναι μερικά από τα έργα που θα αποφέρουν τεράστιο όφελος στην περιοχή. 

Η υλοποίηση της στρατηγικής ανάπτυξης του Οργανισμού συνεχίζεται, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την αύξηση του διεθνούς του αποτυπώματος και την μεγέθυνση των οφελών για την οικονομία και το δημόσιο συμφέρον.
Ικανοποίηση από τη διοίκηση της ΟΛΗΓ για την ολοκλήρωση της Α' φάσης του διαγωνισμού Ικανοποίηση από τη διοίκηση της ΟΛΗΓ για την ολοκλήρωση της Α' φάσης του διαγωνισμού Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 31, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.