Η συνήθεια που έγινε λατρεία - Χωρίς νερό ξανά η Πέρδικα!

Η συνήθεια που έγινε λατρεία - Χωρίς νερό ξανά η Πέρδικα!



Χωρίς νερό ξανά η Πέρδικα το Σάββατο το βράδυ. 
Το φαινόμενο πλέον έχει γίνει ενοχλητικά συχνό και έντονο ακόμη και τους χειμερινούς μήνες. 
Αν και με μειωμένη καλοκαιρινή κίνηση οι διακοπές ήταν πολλές, φανταστείτε τι έχει να συμβεί το επόμενο κανονικό καλοκαίρι. 
Έστω και αν το πρόβλημα υπήρχε πριν από την ανάληψη του δικτύου από τη ΔΕΥΑΗ εκείνη οφείλει να προσφέρει άμεσα μια λύση και να αναζητήσει τους υπαίτιους του προβλήματος σε βάθος χρόνου. 
Μπορεί το δίκτυο της Πέρδικας να είναι ένα παλαιό και κακοσυντηρημένο δίκτυο αλλά αυτό δεν συνέβη αυτόματα και κάποιοι έχουν ευθύνες. 
Μήπως είναι καιρός λοιπόν να γίνει μια έρευνα για τα χρήματα που ξοδεύτηκαν, τις πράξεις που έγιναν και τις παραλείψεις αυτών οι οποίοι ήταν βασικοί υπεύθυνοι ύδρευσης τα τελευταία χρόνια; 
Το πρόβλημα συναντάται για πάνω από μια δεκαετία με τους κατοίκους να στερούνται το πλέον βασικό δημόσιο, με υψηλότατη και τακτική χρέωση, αγαθό χωρίς κανείς να αναλαμβάνει την ευθύνη και να προτείνει λύση. 
Η ύδρευση αποκαταστάθηκε πλήρως τη Δευτέρα το μεσημέρι για τις ευνοημένες υψομετρικά περιοχές, ενώ για εκείνες που βρίσκονται σε μεγαλύτερο υψόμετρο παραμένει η πίεση σταθερά χαμηλή εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Αναγνώστης
Η συνήθεια που έγινε λατρεία - Χωρίς νερό ξανά η Πέρδικα! Η συνήθεια που έγινε λατρεία - Χωρίς νερό ξανά η Πέρδικα! Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.