Άφαντος ο δήμος Φιλιατών - Έγινε απολύμανση στο προπονητικό κέντρο Κεστρίνης;

Άφαντος ο δήμος Φιλιατών - Έγινε απολύμανση στο προπονητικό κέντρο Κεστρίνης;

Άφαντη παραμένει η δημοτική αρχή Φιλιατών, τρία 24ωρα μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος σε νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας του Θεσπρωτού.

Υπενθυμίζουμε πως οι προπονήσεις της ομάδας του Θεσπρωτού, πραγματοποιούνται στο προπονητικό κέντρο Κεστρίνης του δήμου Φιλιατών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μέχρι αυτή τη στιγμή (βράδυ Τετάρτης), δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία απολύμανση στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Κεστρίνης, ενώ η δημοτική αρχή δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση - ενημέρωση.

Ο δήμος Ηγουμενίτσας, εξαιτίας μίας και μόνο προπόνησης του Θεσπρωτού στο στάδιο της Ηγουμενίτσας την περασμένη Πέμπτη, το κράτησε κλειστό, προχωρώντας παράλληλα σε απολύμανση όλων των χώρων.

Την ίδια ώρα βρισκόμαστε ακόμα εν αναμονή των 40 περίπου δειγμάτων από την ιχνηλάτηση στην ομάδα του Θεσπρωτού που έχουν σταλεί στην Πάτρα και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τα πρώτα 11 δείγματα είναι αρνητικά.

Άφαντος ο δήμος Φιλιατών - Έγινε απολύμανση στο προπονητικό κέντρο Κεστρίνης; Άφαντος ο δήμος Φιλιατών - Έγινε απολύμανση στο προπονητικό κέντρο Κεστρίνης; Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 28, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.