Κλειστό θα παραμείνει το Μαυρομάτι - Ανάστατος ο κάμπος

Κλειστό θα παραμείνει το Μαυρομάτι - Ανάστατος ο κάμπος



Δημοσιεύθηκε το Σάββατο, στην εφημερίδα της Κυβέρνησης η παράταση της ισχύος των μέτρων στα σημεία διέλευσης από την Αλβανία. 

Μέσω του φύλλου της εφημερίδας υπ. αρ. 4715 τεύχος δεύτερο με τίτλο “Επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού των χερσαίων, αεροπορικών και θαλάσσιων συνδέσεων της Χώρας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19”, κατόπιν αναλυτικής αναφοράς του συνόλου των μέτρων που εως σήμερα ισχύουν, γνωστοποιείται πως η νέα απόφαση ισχύει από τις 26 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 00:01 έως και τις 8 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 23:59

Έτσι, το τελωνείο Μαυροματίου παραμένει κλειστό, παρά τις διαρροές του κυβερνητικού βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακα, πως θα άνοιγε για 2 εβδομάδες, αρχής γενομένης από σήμερα, κυρίως για εργάτες γης από τη γείτονα χώρα.

Η αρνητική εξέλιξη προβληματίζει τους ανθρώπους του κάμπου, αφού την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η συγκομιδή των εσπεριδοειδών.

Οι ίδιοι, μπροστά στο ενδεχόμενο να μην βρεθούν εργάτες, έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και δυναμικών κινητοποιήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γιόγιακας θα συναντηθεί την Τετάρτη με τον κ. Χαρδαλιά, σε μία ακόμα προσπάθεια να τον πείσει για την αναγκαιότητα του ανοίγματος του μεθοριακού σταθμού Μαυροματίου.
Κλειστό θα παραμείνει το Μαυρομάτι - Ανάστατος ο κάμπος Κλειστό θα παραμείνει το Μαυρομάτι - Ανάστατος ο κάμπος Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 26, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.