Επίθεση γονέα σε βάρος του διευθυντή του ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας

Επίθεση γονέα σε βάρος του διευθυντή του ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας 



Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας καταγγέλλει το απαράδεκτο περιστατικό της  αναίτιας επίθεσης και προπηλακισμού του διευθυντή του ΕΠΑΛ  Ηγουμενίτσας από γονέα μαθητή και εκφράζει τη στήριξή του στον  συνάδελφο διευθυντή του σχολείου. 
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας δεν μπορεί να δικαιολογήσει βίαιες συμπεριφορές σε βάρος συναδέλφων τις οποίες κρίνει αδιανόητες και μη ανεκτές. 
Σε μια εποχή που οι εκπαιδευτικοί του δημοσίου σχολείου πλήττονται από  την αντιεκπαιδευτική κυβερνητική πολιτική, η στοχοποίησή τους από  γονείς και οι επιθέσεις σε βάρος τους αποτελούν ανησυχητικό φαινόμενο.  
Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και όλη η κοινωνία βιώνουμε τις επιπτώσεις  της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης. 
Δεν δικαιολογούνται όμως  τέτοιες συμπεριφορές. 
Οι απειλές, ο εκφοβισμός, και η προσβολή προσωπικότητας δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας και υπονομεύουν την ομαλή λειτουργία του σχολείου.  
Δεν μπορούμε να ανεχθούμε παρόμοια, μεμονωμένα ευτυχώς, φαινόμενα.  
Εκφράζουμε την πλήρη στήριξη στον συνάδελφο διευθυντή του ΕΠΑΛ  Ηγουμενίτσας.    

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΤΣΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Επίθεση γονέα σε βάρος του διευθυντή του ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας Επίθεση γονέα σε βάρος του διευθυντή του ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2020 Rating: 5

3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΕΣΤ ΓΙΑ covid ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ..ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΩΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουζουνογλου ΙωάννηςΤετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2020

    Ντροπή στον διευθυντή του ΕΠΑΛ που τραμπουκησε τον μαθητή διώχνοντας τον από το σχολείο λέγοντας πως έχει covid19, και φέρνοντας χαρτί ΑΡΝΗΤΙΚΟΎ τεστ δεν του δικαιολόγησε της απουσίες βγάζοντας τον έξω από το γραφείο του με άσχημη συμπεριφορά, καθώς η δευτεροβάθμια επιτροπή με νόμο του κράτους λόγο του covid19 δικαιολόγησε τις απουσιες. Λυπάμαι τον διευθυντή του ΕΠΑΛ σαν γονέας έχοντας στο ΕΠΑΛ 3 παιδιά γι'αυτό είναι καλά η επιτροπή του ΔΣ να κάνει σωστά την δουλειά της και να ενημερωθεί τα αληθές γεγονότα πριν δημοσιεύσετε τον κάθε γονέα ότι είναι τραμπούκος.ΝΤΡΟΠΉ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ανεβάζετε ένα άρθρο καλώς η κακώς να ρωτάτε και την άλλη πλευρά όχι μόνο αυτήν που συμφέρει τον διευθυντή άλλα τα πραγματικά γεγονότα , και να μην βάζετε ταμπέλες σε οικογένεια ότι τραμπουκιζουν δεν χρειάζονται αυτοί η χαρακτηρισμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.