Νέο ξεκίνημα για την εφημερίδα «Θεσπρωτών Διαβούλευση»

Νέο ξεκίνημα για την εφημερίδα «Θεσπρωτών Διαβούλευση»



Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας «Θεσπρωτών Διαβούλευση» με νέα ιδιοκτησία, εκδότη και νέα ομάδα συνεργατών, κυκλοφορεί από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020, με μοναδικό στόχο την εγκυρότερη και πλέον αξιόπιστη ενημέρωση και πληροφόρηση του αναγνωστικού κοινού. 
Η «ΘΕΣΠΡΩΤΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ» αποκτά φρεσκάδα, ελκυστική εμφάνιση και φιλοδοξεί να δώσει μια νέα διάσταση στην εβδομαδιαία έντυπη ενημέρωση και καθημερινά μέσω του διαδικτυακού της ιστότοπου (www. diavouleusi.gr). 
Με πλούσια θεματολογία, πολιτικά ρεπορτάζ της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά κυρίως της τοπικής, με σχόλια παραπολιτικά και άλλα, με θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, αλλά και lifestyle, και αθλητικά. 
 Έχοντας έντονη την αίσθηση της ευθύνης, αποφασίσαμε να στηρίξουμε την ακριτική μας περιοχή, που αντιμετωπίζει πλείστα όσα προβλήματα. 
Παρά την κυριαρχία του διαδικτύου και τις ειδικές συνθήκες των καιρών, εμείς υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε αγώνα να υπάρχει και να διανέμεται σε κάθε γωνιά του νομού, ο επαρχιακός τύπος που εξακολουθεί να επιτελεί ένα σημαντικότατο λειτούργημα, αναγκαίο για την ελληνική κοινωνία. 
Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα τεθεί σε λειτουργία αναβαθμισμένο και σχεδιασμένο με ελκυστικό τρόπο, το νέο site της εφημερίδας ακολουθώντας τις προσταγές της σύγχρονης εποχής, έτσι ώστε η ψηφιακή ενημέρωση σας, να είναι άμεση και διαρκής, με όλα τα πραγματικά νέα στην ώρα τους, δίνοντας σας την δυνατότητα να μαθαίνετε τα πάντα με μόνο ένα κλικ. 
Η δύναμη μας είστε εσείς που αναζητάτε την έγκυρη ενημέρωση και στόχος μας να γίνουμε μια ανερχόμενη δύναμη στην Περιφερειακή διαδικτυακή ειδησεογραφία. 
Επιθυμούμε να πλησιάσουμε τους νέους ανθρώπους ώστε να δημιουργήσουν μια νέα σχέση με την εφημερίδα και έτσι η εφημερίδα μας να είναι ένα χρήσιμο μέσο. 
Προτάσσοντας το ρεπορτάζ και την ανάλυση με στόχο να καλλιεργήσουμε την αγάπη για το διάβασμα, κάτι το οποίο ξεχάσαμε να μαθαίνουμε στις νεότερες γενιές, ξεχάσαμε να το βλέπουμε όσο ο χρόνος περνά. 
Αν λοιπόν θέλετε να ενημερώνεστε έγκυρα, με αντικειμενικότητα και υπευθυνότητα για τα δρώμενα και τις εξελίξεις τις τελευταίας στιγμής σε όλη την Ήπειρο, τότε για την ενημέρωση σας από το «www.diavouleusi.gr», θα είναι το πλέον κατάλληλο μέσο. 
Γίνε και συ συνδρομητής και στήριξε την προσπάθεια μας ώστε να είναι η ενημέρωση ζωντανή και ανεξάρτητη. 
 ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΥΡΑ και ΑΝΤΙΚΕΙ- ΜΕΝΙΚΑ! 
Υποσχόμαστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας! 
 ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗ! 

Καλή αρχή στον φίλο και συνεργάτη Έντι, στο νέο ξεκίνημά του, με την ενεργή πλέον ενασχόληση του στα δημοσιογραφικά δρώμενα της Θεσπρωτίας. 
Νέο ξεκίνημα για την εφημερίδα «Θεσπρωτών Διαβούλευση» Νέο ξεκίνημα για την εφημερίδα «Θεσπρωτών Διαβούλευση» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.