Ηγουμενίτσα: Έπεσαν οι υπογραφές για το κτήριο του πρώην ΕΙΝ

Ηγουμενίτσα: Έπεσαν οι υπογραφές για το κτήριο του πρώην ΕΙΝ



Σήμερα ημέρα Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020, στο Δημοτικό Κατάστημα Ηγουμενίτσας, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος και ο κ. Παναγιώτης Λυκογιώργος, ενεργώντας με την ιδιότητα του νόμιμου εκπροσώπου της Τεχνικής Εταιρείας «ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΤΕΒΕ», υπέγραψαν τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ-ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΙΝ ΣΕ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ» που συντάχθηκε και θεωρήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Η προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου ορίζεται σε διάστημα δεκαοχτώ μηνών (18) μηνών από την ημέρα υπογραφής της παρούσας σύμβασης. 

Η σημερινή ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης (03/11/2020), αποτελεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και ημερομηνία εγκατάστασης του αναδόχου.

Μετά την βεβαιωμένη περαίωση των εργασιών ο ανάδοχος υποχρεούται να συντηρεί το έργο για χρονικό διάστημα δεκαπέντε μηνών.

Το συνολικό κόστος του έργου, φτάνει τα 1.977.379,60 €.
Ηγουμενίτσα: Έπεσαν οι υπογραφές για το κτήριο του πρώην ΕΙΝ Ηγουμενίτσα: Έπεσαν οι υπογραφές για το κτήριο του πρώην ΕΙΝ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.