Συνελήφθησαν τρία άτομα για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων - κατασχέθηκαν 1.360 ευρώ

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων - κατασχέθηκαν 1.360 ευρώ 



Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνέλαβαν χθες (04-12-2020) το μεσημέρι στην πόλη και σε περιοχή των Ιωαννίνων ημεδαπό και δύο ημεδαπές, που κατηγορούνται για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών της παραπάνω υπηρεσίας, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων εντόπισαν τον ημεδαπό στην πόλη των Ιωαννίνων να επιβαίνει σε αυτοκίνητο. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων διαπιστώθηκε ότι κατείχε - με σκοπό να τα θέσει σε κυκλοφορία ως γνήσια - επτά (7) πλαστά χαρτονομίσματα των -50- και -20- ευρώ, συνολικής ονομαστικής αξίας -320- ευρώ. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του σε περιοχή των Ιωαννίνων εντοπίστηκαν επιπλέον (30) πλαστά χαρτονομίσματα των -50- και -20- ευρώ, συνολικής ονομαστικής αξίας -1.020- ευρώ. 

Επιπρόσθετα, στο σπίτι βρέθηκαν και δύο ημεδαπές, οι οποίες όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, λίγη ώρα πιο πριν είχαν θέσει σε κυκλοφορία πλαστό χαρτονόμισμα των -20- ευρώ, πραγματοποιώντας συναλλαγή σε επιχείρηση περιοχής των Ιωαννίνων. 

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πλαστά χαρτονομίσματα συνολικής ονομαστικής αξίας -1.360- ευρώ, καθώς και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ημεδαπός. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν τρία άτομα για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων - κατασχέθηκαν 1.360 ευρώ Συνελήφθησαν τρία άτομα για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων - κατασχέθηκαν 1.360 ευρώ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.