Βασίλης Γιόγιακας: Με 33 άτομα προσωπικό ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών

Βασίλης Γιόγιακας: Με 33 άτομα προσωπικό ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών



Με 33 άτομα προσωπικό ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών το αμέσως επόμενο διάστημα. Πρόκειται για 20 θέσεις νοσηλευτικού και λοιπού επικουρικού προσωπικού βάσει των σχετικών πινάκων του περασμένου Μαρτίου, έναν Ιατρό – Γυναικολόγο και έναν Ιατρό – Ορθοπεδικό. Σε αυτές προστίθενται 11 προσλήψεις διάρκειας 1+1 έτους στο πλαίσιο του προγράμματος επιχορήγησης οργανισμών του δημόσιου τομέα για την απασχόληση 10.000 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών, με σκοπό την οικονομική στήριξη και την επανένταξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας. Εγκρίθηκαν επίσης από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια 8 θέσεις πληρώματος ασθενοφόρου για τους Τομείς ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας και Παραμυθιάς.

«Η ροή προσωπικού προς το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών συνεχίζεται, πολύ σημαντική είναι και η ευκαιρία απασχόλησης σε συνανθρώπους μας μεγαλύτερης ηλικίας που δοκιμάζονται από την ανεργία» δήλωσε ο Βασίλης Γιόγιακας.
Βασίλης Γιόγιακας: Με 33 άτομα προσωπικό ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών Βασίλης Γιόγιακας: Με 33 άτομα προσωπικό ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2020 Rating: 5

1 σχόλιο:

Σελίδες

Από το Blogger.