Κεραμοποιείο ΝΙΚΟΥ | 58 χρόνια ανοδικής πορείας στο χώρο των κεραμικών ειδών (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κεραμοποιείο ΝΙΚΟΥ | 58 χρόνια ανοδικής πορείας στο χώρο των κεραμικών ειδών (+ΒΙΝΤΕΟ)




Στην εταιρεία Νίκου ΑΕΒΕ στη Θεσπρωτία, μετράμε ήδη 58 χρόνια ανοδικής πορείας στο χώρο των κεραμικών ειδών .


Ο δρόμος μας ήταν μακρύς γεμάτος από αναπάντεχα γεγονότα, όπως η ελληνική κρίση και η παγκόσμια επιδημία. Όμως τίποτε από αυτά δε στάθηκε εμπόδιο στους στόχους και τα ιδανικά μας, όπως η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας με μεγάλη αντοχή, αλλά και ο εκσυγχρονισμός με συνεχή βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος κατασκευής.

Τα κεραμικά τούβλα Νίκου αποτελούν ένα προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον αφού κατασκευάζονται μόνο με χώμα και νερό.


Η διαδικασία παραγωγής γίνεται με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, με διαρκή συντήρηση του εξοπλισμού και συνεχή εκπαίδευση στο προσωπικό μας. 

Βάζοντας σαν στόχο την συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας, λειτουργούμε τα τελευταία χρόνια κάτω από πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 

ΝΙΚΟΥ ΑΕΒΕ

Σας ευχαριστήσουμε θερμά για τα 58 χρόνια εμπιστοσύνης και σας υποσχόμαστε πως και τα επόμενα χρόνια θα βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά, προσφέροντάς σας, τα καλύτερα υλικά, στη συμφερότερη τιμή…. 

17ο Χλμ. Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων, Κορύτιανη 
Τηλ. +30 26650 92045 Δευτ-Παρ, 08:00 με 16:00 


Κεραμοποιείο ΝΙΚΟΥ | 58 χρόνια ανοδικής πορείας στο χώρο των κεραμικών ειδών (+ΒΙΝΤΕΟ) Κεραμοποιείο ΝΙΚΟΥ | 58 χρόνια ανοδικής πορείας στο χώρο των κεραμικών ειδών (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.