Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά ΠιτούληΜε την ελπίδα ότι το 2021 θα περιοριστούν όσο το δυνατόν περισσότερο , τόσο οι επιπτώσεις της πανδημίας σε όλα τα επίπεδα της προσωπικής , οικογενειακής κοινωνικής και οικονομικής ζωής μας όσο και οι απαράδεκτες προκλήσεις στα Εθνικά μας θέματα , σας εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για μια καλύτερη κοινωνία , για μια ισχυρότερη Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας .

Με εμπιστοσύνη στις ικανότητες μας , με συγκρατημένη αισιοδοξία - αλλά χωρίς εφησυχασμό - και με τη βοήθεια της επιστημονικής κοινότητας , της συγκροτημένης Πολιτείας και την ευθύνη της καθεμιάς και του καθενός μας προσωπικά μπορούμε να πάμε ξανά μπροστά .

Η θεια γέννηση ας φωτίσει τον δύσκολο αλλά και ελπιδοφόρο δρόμο που πρέπει να ανέβουμε για να πετύχουμε την ατομική ,κοινωνική και εθνική μας ανάταση .

Ας προσέξουμε όλοι πολύ περισσότερο αυτές τις ήμερες τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα προστασίας από τον Κορωνοιό και να μην επαναπαυτούμε στο γεγονός , ότι τα κρούσματα στην περιοχή μας με την βοήθεια και την προσπάθεια όλων μας , είναι ελάχιστα .
Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες