Οκτώ προσλήψεις από τον ΟΚΑΝΑ Ηπείρου - Μία θέση στην Ηγουμενίτσα

Οκτώ προσλήψεις από τον ΟΚΑΝΑ Ηπείρου - Μία θέση στην ΗγουμενίτσαΜε οκτώ συνολικά άτομα πρόκειται να στελεχωθεί το Δίκτυο Δομών και Υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων στην Ήπειρο, και για τον σκοπό αυτό ο ΟΚΑΝΑ ανακοίνωσε την κάλυψη οκτώ θέσεων.

Πέντε θέσεις δημιουργούνται στην Πρέβεζα, και από μία σε Άρτα, Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα. Οι προσλήψεις, διάρκειας δύο ετών με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, είναι ενταγμένες στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος 2014-2020», και οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου.

Στην Πρέβεζα οι θέσεις αφορούν από έναν κοινωνικό λειτουργό, ψυχολόγο, διοικητικό και βοηθητικών εργασιών για το Πολυδύναμο Κέντρο, και έναν κοινωνικό λειτουργό για το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας. Για τα αντίστοιχα Κέντρα στην Άρτα, προσλαμβάνεται ένας ψυχολόγος, ενώ από ένας κοινωνικός λειτουργός θα προσληφθεί για τα Κέντρα σε Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα.
Οκτώ προσλήψεις από τον ΟΚΑΝΑ Ηπείρου - Μία θέση στην Ηγουμενίτσα Οκτώ προσλήψεις από τον ΟΚΑΝΑ Ηπείρου - Μία θέση στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 04, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.