ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ



Σε συνέχεια του με αριθμό πρωτ. 15385 / 18-11-2020 εγγράφου του Δήμου Ηγουμενίτσας, σας ενημερώνουμε ότι τα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου μας παραδώσαμε την αίθουσα που μας είχε παραχωρηθεί από την Δημοτική Αρχή.

Ύστερα από επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Γκόλια Βασίλειο, είχαμε την προφορική ενημέρωση ότι η Δημοτική Αρχή προτίθεται να μας παραχωρήσει εκ νέου χώρο στο κτίριο Ε.Ι.Ν. (πρώην Μαθητική Εστία) όταν θα ολοκληρωθούν τα έργα αποκατάστασης του κτιρίου.

Τα έργα προβλέπετε να ολοκληρωθούν σε χρονικό διάστημα 8 με 10 μηνών. Ως εκ τούτου τίθεται θέμα, ελπίζουμε προσωρινό, με την λειτουργιά του Συλλόγου.

Τα μέλη του Δ. Σ. βρίσκονται σε αναζήτηση προσωρινής στέγης για τις ανάγκες του Συλλόγου. Μέχρι να βρεθεί κάποια λύση παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου να επικοινωνούν τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων με τα μέλη του Δ.Σ. για οτι χρειαστούν.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.