Για να συγχωρεθούν οι ... "αμαρτίες" τους;

Για να συγχωρεθούν οι ..."αμαρτίες" τους;



Την ανάγκη να έρθουν πιο κοντά στο θεό, ένιωσαν τα μέλη της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.
Έτσι προχώρησαν στην εκπλήρωση ενός ακόμα "τάματος", αυτή τη φορά προς την Ιερά Μονή Γηρομερίου, στα ορεινά του δήμου Φιλιατών.
Δίπλα στο λιμάνι δηλαδή...


Με πλειοψηφική απόφαση στις 26 Νοεμβρίου 2020, μειοψήφησε και πάλι ο εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Κλιάφας, βγάζοντας την "ουρίτσα" του απ' έξω χωρίς να αιτιολογήσει τη διαφωνία του, αποφασίστηκε:
Α. Η χορηγία στην Ιερά Μονή Γηρομερίου (ΑΦΜ: 090231972) ποσού ύψους τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (3.500,00€) για την προμήθεια και τοποθέτηση με χρήση γερανοφόρου οχήματος δέκα προβολέων οδοφωτισμού με ενσωματωμένα φωτοβολταϊκά panel με σκοπό τη φωταγώγηση του πάρκιγκ της Ιεράς Μονής για την ανάδειξη της σαν προορισμό θρησκευτικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος 
Β. Η προμήθεια και δωρεά στην Ιερά Μονή Γηρομερίου (ΑΦΜ: 090231972) δέκα τεμαχίων βάσεων ιστών φωτισμού ύψους χιλίων εξακοσίων εβδομήντα τεσσάρων ευρώ (1.674,00€).


Και επειδή είναι γνωστή η θρησκευτική προσήλωση της διοίκησης του ΟΛΗΓ (τουλάχιστον στους "σταυρούς"), ο Μεγαλοδύναμος, μέρες που είναι, είπε να κάνει το ΘΑΥΜΑ Του.
Και ενώ η απόφαση του ΔΣ της ΟΛΗΓ είναι στις 26 Νοεμβρίου 2020, για χορηγία (Α και Β σκέλος) προς το ΑΦΜ της Ιεράς Μονής Γηρομερίου, η εξόφληση των τιμολογίων πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2020 για το πρώτο σκέλος και στις 2 Νοεμβρίου 2020 για το δεύτερο σκέλος, το ένταλμα του οποίου μάλιστα δεν κόπηκε προς τη Ι.Μ. Γηρομερίου (ΑΦΜ: 090231972), αλλά προς την εταιρία ΑΦΟΙ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗ ΑΤΕΒΕ (ΑΦΜ: 999425205).



Ένα μήνα δηλαδή πριν πάρουν την απόφαση, τα τιμολόγια είχαν ήδη πληρωθεί...

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ

Αθεόφοβοι....
Για να συγχωρεθούν οι ... "αμαρτίες" τους; Για να συγχωρεθούν οι ... "αμαρτίες" τους; Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.