https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου

Άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων την 1η ΦεβρουαρίουΑνοίγουν τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γυμνάσια και λύκεια, όπως ανακοίνωσε επίσημα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, κατά την ενημέρωση της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας. 
Η απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων την 1η Φεβρουαρίου βασίστηκε στην εισήγηση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων που συνεδρίασαν το πρωί της Παρασκευής και άναψαν το «πράσινο φως» για την επανέναρξη της δια ζώσης εκπαίδευσης. 
Στις "κόκκινες" περιοχές, όπως διευκρίνησε η υπουργός Παιδείας τα Λύκεια θα συνεχίσουν να λειτουργούν με εξ αποστάσεως εκπαίδευση, όπως και τα φροντιστήρια. 
«Απαντήσαμε ομόφωνα θετικά στην πρόταση για άνοιγμα των σχολείων. Για τις "κόκκινες" περιοχές εισηγηθήκαμε να ανοίξουν μόνο τα γυμνάσια, ενώ τα λύκεια να συνεχίσουν με τηλεκπαίδευση», ανέφερε σχετικά η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.
Άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου Άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.