Ο Άλκης Λάμπρου νέος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης - Παραμένει και η Σταυρούλα Μπραΐμη

Ο Άλκης Λάμπρου νέος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης - Παραμένει και η Σταυρούλα Μπραΐμη



Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του Αλέξανδρου Καχριμάνη για τους νέους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ηπείρου.

Οι οκτώ νέοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ηπείρου σύμφωνα με την απόφαση είναι η Αγνή Νάκου, ο Οδυσσέας Πότσης, η Σταυρούλα Μπραϊμη, ο Βασίλης Γοργόλης, ο Ιωάννης Κατέρης, ο Μιχάλης Σπυρέλης, η Αναστασία Σίμου-Τάσιου και ο Αλκιβιάδης Λάμπρου.

Οι νέοι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ηπείρου θα έχουν τις παρακάτω αρμοδιότητες, σύμφωνα με τον Οργανισμό της Περιφέρειας Ηπείρου:
1. Η Αντιπεριφερειάρχης Νάκου Αγνή , την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν στα θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Συνοχής και Δημόσιας Υγείας.
2. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πότσης Οδυσσέας την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν στα θέματα Πολιτισμού, Νεολαίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.
3. Η Αντιπεριφερειάρχης Μπραΐμη Σταυρούλα , την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου.
4. Ο Αντιπεριφερειάρχης Γοργόλης Βασίλειος, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν στον τομέα Αθλητισμού και Απασχόλησης.
5. Ο Αντιπεριφερειάρχης Κατέρης Ιωάννης , την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών.
6. Ο Αντιπεριφερειάρχης Σπυρέλης Μιχαήλ , την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα προστατευόμενων περιοχών χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Ηπείρου, Εξωστρέφειας και Καινοτομίας.
7. Η Αντιπεριφερειάρχης Σίμου – Τάσιου Αναστασία , την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα οργάνωσης, συντονισμού και επεξεργασίας υποβολής προτάσεων για την προώθηση των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου.
8. Ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρου Αλκιβιάδης, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα Ιχθυοκαλλιεργειών της Περιφέρειας Ηπείρου.
Η θητεία των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών ορίζεται από 1η Ιανουαρίου 2021 έως την 31η Δεκεμβρίου 2021. Κατά τη διάρκεια της θητείας τους, οι Αντιπεριφερειάρχες δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του Προεδρείου του περιφερειακού συμβουλίου.
Ο Άλκης Λάμπρου νέος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης - Παραμένει και η Σταυρούλα Μπραΐμη Ο Άλκης Λάμπρου νέος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης - Παραμένει και η Σταυρούλα Μπραΐμη Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.