Θεσπρωτία: Τέσσερις ταχυδρομικοί διανομείς για ολόκληρο το νομό

Θεσπρωτία: Τέσσερις ταχυδρομικοί διανομείς για ολόκληρο το νομό



Με μόλις τέσσερις ταχυδρομικούς διανομείς θα εξυπηρετείται πλέον ο Νομός Θεσπρωτίας καθώς, σύμφωνα με απόφαση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ ο Δήμος της Ηγουμενίτσας θα εξυπηρετείται πλέον με δύο μόνο διανομείς και μόνο δύο φορές την εβδομάδα, ενώ Φιλιάτες και Παραμυθιά με έναν μόνο.

Η απόφαση απορρέει από την επιθυμία της Διοίκησης των ΕΛΤΑ να προχωρήσει σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου των εργαζομένων σύμφωνα με το σχέδιο εξυγίανσης των ΕΛΤΑ που ψηφίστηκε των περασμένο Δεκέμβρη από τη Βουλή.

Στην απόφαση, η οποία αναμένεται να εφαρμοστεί άμεσα, αντέδρασαν με ανακοινώσεις τους ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας, Μάριος Κάτσης και το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

× ISB Service
Από το Blogger.