Θεσπρωτία: Πολιτικός Μηχανικός για την αντιμετώπιση του covid - Σκανδαλώδες βόλεμα του γιου του Δημάρχου Φιλιατών στο νοσοκομείο

Θεσπρωτία: Πολιτικός Μηχανικός για την αντιμετώπιση του covid - Σκανδαλώδες βόλεμα του γιου του Δημάρχου Φιλιατών στο νοσοκομείο 



Έντονες πολιτικές και μη αντιδράσεις, προκάλεσε ο διορισμός μέσω σύμβασης, του γιού του δεξιού Δημάρχου Φιλιατών κ. Σπύρου Παππά, Κωνσταντίνο, ως επικουρικό προσωπικό του κλάδου ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και διασπορά του κορωνοϊου COVID-19. 

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται για χρονικό διάστημα είκοσι τέσσερις ( 24 ) μήνες.

Τώρα, το τί βοήθεια θα προσφέρει ένας Πολιτικός Μηχανικός, στην αντιμετώπιση του κορωνοϊου, μόνο αυτοί που πρότειναν τη συγκεκριμένη θέση γνωρίζουν.

Κύκλοι του διοικητή της 6ης ΥΠΕ, προσπαθούν να πετάξουν από πάνω τους το μπαλάκι των ευθυνών και δηλώνουν πως έστειλαν ότι ειδικότητες τους ζητηθήκαν. Και έτσι είναι.

Οι συγκεκριμένες θέσεις πρέπει να τονίσουμε πως ζητήθηκαν τον Μάρτιο του 2020, οπότε ο νυν διοικητής του νοσοκομείου Φιλιατών κ. Τσουράς, δεν φέρει καμία ευθύνη. 
Και το τονίζουμε αυτό γιατί διάφοροι, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, προσπάθησαν να μεταθέσουν τις όποιες ευθύνες τους, στο πρόσωπό του.


Ο τότε προσωρινός διοικητής του νοσοκομείου κ. Ντούρους, απέφυγε να μας απαντήσει στο ποια είναι χρησιμότητα ενός Πολιτικού Μηχανικού, για την αντιμετώπιση του Covid, δείχνοντας πολικές ευθύνες, εννοώντας φυσικά τον κυβερνητικό βουλευτή κ. Γιόγιακα.

Σε αντίθεση με τον σημερινό διοικητή που μας απάντησε πως δεν ξέρει πως να αξιοποιήσει μία τέτοια ειδικότητα στο νοσοκομείο που διοικεί. Ειδικά στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Ο κ. Κωνσταντίνος Παππάς, γιος του δημάρχου Φιλιατών όπου και εδρεύει το νοσοκομείο, μαθαίνουμε πως είναι ένας αξιόλογος νέος επιστήμονας, ο οποίος μάλιστα επιδοτείται αυτό το διάστημα από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, για τη δημιουργία επαγγελματικού γραφείου.

Δυστυχώς όμως, ο μπαμπάς του ο δήμαρχος δεν τον μεγαλώνει σωστά, όταν του μαθαίνει πως να "κλέβει" τη θέση κάποιου που τη δικαιούταν και πραγματικά μπορούσε να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Υ.Γ. Έτσι με έμαθε ο πατέρας μου "κύριε" δήμαρχε. Να λέω την αλήθεια και ας χάνω από αυτό. Το κατάλαβες; Και όταν τολμήσεις να ξανασχολιάσεις, το πως με μεγάλωσε ο πατέρας μου, πλύνε πρώτα το στόμα σου και κοιτάξου στον καθρέφτη...
Θεσπρωτία: Πολιτικός Μηχανικός για την αντιμετώπιση του covid - Σκανδαλώδες βόλεμα του γιου του Δημάρχου Φιλιατών στο νοσοκομείο Θεσπρωτία: Πολιτικός Μηχανικός για την αντιμετώπιση του covid - Σκανδαλώδες βόλεμα του γιου του Δημάρχου Φιλιατών στο νοσοκομείο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.