https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απολύμανση αυτή την ώρα στο δημαρχείο Ηγουμενίτσας λόγω θετικού κρούσματος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απολύμανση αυτή την ώρα στο δημαρχείο Ηγουμενίτσας λόγω θετικού κρούσματοςΑπολύμανση πραγματοποιείται αυτή την ώρα (21.30 το βράδυ της Κυριακής), στο δημαρχείο Ηγουμενίτσας, λόγω θετικού rapid test σε κορωνοϊό, σε μέλος της δημοτικής κοινότητας Ηγουμενίτσας, το οποίο διατηρεί παράλληλα και θέση εντός του δημαρχείου.

Σημειώνουμε πως την Παρασκευή συνεδρίασε η Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, εντός του Δημαρχείου.


Η κατάσταση στο νομό Θεσπρωτίας έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, έχουν εντοπιστεί και άλλα θετικά δείγματα τα οποία θα ανακοινωθούν αύριο Δευτέρα.

Εδώ και μερικές ημέρες στο «πορτοκαλί» βρισκόταν ο Νομός Ιωαννίνων, ενώ από σήμερα πορτοκαλί είναι πλέον και οι Νομοί Άρτας και Θεσπρωτίας.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απολύμανση αυτή την ώρα στο δημαρχείο Ηγουμενίτσας λόγω θετικού κρούσματος ΕΚΤΑΚΤΟ: Απολύμανση αυτή την ώρα στο δημαρχείο Ηγουμενίτσας λόγω θετικού κρούσματος Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.