Αγόρασαν δύο, στην τιμή των τριών

Αγόρασαν δύο, στην τιμή των τριών



Με απόφαση του διευθύνοντα συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας κ. Θανάση Πορφύρη, πραγματοποιήθηκε η αγορά, με απευθείας ανάθεση, δύο έγχρωμων ψηφιακών εκτυπωτών KONICA-MINOLTA Bizhud C227.


Η αγορά πραγματοποιήθηκε, με απευθείας ανάθεση, από κατάστημα των Ιωαννίνων, έναντι του ποσού των έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (6.500,00€), χωρίς το Φ.Π.Α., σύνολο δηλαδή 8.060€.

Επειδή πλέον έχουμε πάρει χαμπάρι πως λειτουργεί η διοίκηση του λιμανιού, πραγματοποιήσαμε μία μικρή έρευνα αγοράς για το συγκεκριμένο μοντέλο που αγοράστηκε.

Το φθηνότερο που βρήκαμε έχει τιμή 1.950€, ενώ το ακριβότερο στη τιμή των 2.600€, με το ΦΠΑ και στις δύο περιπτώσεις και με δωρεάν service για 5 χρόνια.




Με μία απλή έρευνα αγοράς και χωρίς να παζαρέψουμε την αγορά δύο μηχανημάτων, με τα 8.060€ που πλήρωσε ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, αγοράζαμε 3 ίδια φωτοτυπικά μηχανήματα, στη τιμή των 7.800€.

Αναρωτιόμαστε, εάν τα χρήματα που πληρώσανε, τα βγάζανε από τη δική τους τσέπη και όχι από τη δική μας, θα έκαναν την ίδια αγορά;

Ή θα έκαναν πρώτα και αυτοί, έρευνα αγοράς για τη συμφερότερη τιμή;

Θα πλήρωναν 2 φωτοτυπικά, σε τιμή που θα αγόραζαν 3;

Λεφτά τελικά υπάρχουν...

Αγόρασαν δύο, στην τιμή των τριών Αγόρασαν δύο, στην τιμή των τριών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.