Κίνδυνος τραυματισμού στον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας

Κίνδυνος τραυματισμού στον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας

Τον κίνδυνο να τραυματιστεί κάποιος ποδηλάτης ή πεζός στον ποδηλατόδρομο της Ηγουμενίτσας, επισημαίνει αναγνώστης του thespro.gr, ο οποίος μας έστειλε την παρακάτω καταγγελία, συνοδευόμενη και από φωτογραφικό υλικό.

"Κύριε Αναστασίου. Καθημερινά σχεδόν, χρησιμοποιώ τον ποδηλατόδρομο-πεζόδρομο προς το Δρέπανο, για λόγους υγείας. Θα ήθελα να αναδείξετε από την εφημερίδα σας, τον κίνδυνο που υπάρχει εξαιτίας των σπασμένων γυαλιών και σιδηροκατασκευών, από παρακείμενο κατάστημα. Σας στέλνω δύο φωτογραφίες, ώστε να διαπιστώσετε και ο ίδιος το πρόβλημα. Την προηγούμενη εβδομάδα που υπήρχαν δυνατοί άνεμοι, μπροστά στα μάτια μου, έφυγε ένα μεγάλο κομμάτι γυαλί ή πλαστικού και ευτυχώς δεν διερχόταν από το σημείο κάποιος άνθρωπος ώστε να τραυματιστεί. Παρακαλώ πολύ να επισημάνετε τον κίνδυνο, ώστε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, να μεριμνήσει για την αποκατάσταση των ζημιών στο κατάστημά του και να απομακρύνει ή να επισκευάσει τις φθαρμένες κατασκευές, πριν τραυματιστεί κάποιος συμπολίτης μας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων"

Κίνδυνος τραυματισμού στον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας Κίνδυνος τραυματισμού στον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.