Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Ομοσπονδία Μουργκάνας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Ομοσπονδία ΜουργκάναςΤην Κυριακή 7 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ κόψαμε στον χώρο της Ομοσπονδίας την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας.
Μια αντιπροσωπεία έξι μελών ανταμωθήκαμε, μετά από πολλές αναβολές λόγω-των δύσκολων συνθηκών- στις κλειστές αίθουσες της έδρας της Ομοσπονδίας.
Αυτήν την περίοδο κάθε εβδομάδα δεκάδες συμπατριώτες θα διδάσκονταν εκεί, και θα διατηρούσαν με κάθε είδους δράσεις την πολιτιστική μας κληρονομιά..
Με ένα συναίσθημα πρωτόγνωρο και συγκινησιακό εντελώς άγνωστο μέχρι τώρα, ακούγοντας μόνο τον αντίλαλο της φωνής μας, αλλά ''βλέποντας ''ασφυχτικά γεμάτη την αίθουσα, τηρήσαμε όλο το τυπικό της κοπής, την καταγράψαμε και σας την παρουσιάζουμε.!
Ευχαριστούμε Θερμά τον Γέροντα της Ι.Μ. Γηρομερίου, πατέρα Μεθόδιο για την ευλογία Του, καθώς και τους Προέδρους των Δ.Σ των αδελφοτήτων, τους πρώην Προέδρους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, για τις διαδικτυακές ευχές τους.
Αγαπητοί συμπατριώτες με την προσμονή και την ελπίδα πως η επιστήμη και η πολιτεία αυτόν τον χρόνο θα δαμάσουν και θα εξαλείψουν όλο ετούτο το κακό, σας ευχόμαστε το 2021 να έχετε υγεία υπομονή και τύχη εσείς και οι οικογένειες σας.!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .!!
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Ομοσπονδία Μουργκάνας Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Ομοσπονδία Μουργκάνας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 14, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες